Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Monteur Hydrauliek en Pneumatiek

Werkgever:Collé
Plaats:Sittard

Monteur Hydrauliek en Pneumatiek

Hou jij van een afwisselende, technisch uitdagende baan waar je met veel verschillende machines en materieel te maken krijgt? Heb jij ruime kennis en ervaring op het gebied van hydrauliek en pneumatiek? Dan zoeken wij jou!

Voor onze vestiging in Sittard zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van:

MONTEUR HYDRAULIEK EN PNEUMATIEk

Wat ga je doen als Monteur Hydrauliek en Pneumatiek?

Binnen Collé werken we met een zeer ruim assortiment aan gereedschappen en machines, waarin de hydrauliek en pneumatiek techniek verwerkt is. Het doel van deze functie is het inspecteren en repareren van ons materieel, zodat onze verhuurvloot klaar is om naar de klant te gaan. De focus als monteur hydrauliek en pneumatiek binnen onze afdeling Tools ligt in het bijzonder op het keuren en repareren van hydraulisch en pneumatisch aangedreven handgereedschappen en machines.

Je werkt voornamelijk op onze hoofdlocatie in Sittard, maar wanneer de klant problemen ervaart op haar eigen locaties of onze collega’s bij andere werkplaatsen van Collé hulp nodig hebben, vind jij het geen probleem om ook daar uit te helpen.

Wat neem je mee als Monteur Hydrauliek en Pneumatiek?

  • Enige ervaring als monteur, kennis & ervaring met hydrauliek en pneumatiek;
  • Probleemoplossend en analytisch vermogen, servicegericht, teamplayer, stressbestendig, verantwoordelijkheidsgevoel, hands-on mentaliteit;
  • In het bezit van rijbewijs b

Wat bieden wij?

Een veelzijdige en verantwoordelijke functie binnen een gezond en groeiend familiebedrijf, met een uitstekende CAO, prima primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en fietsplan. Na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Wat doen wij?

Collé Rental & Sales is dé specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor: bouw, industrie, grondverzet, evenementen, intern transport, reiniging en tuin & park. Ruim 120 jaar ervaring staat garant voor een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service. De organisatie werkt vanuit meerdere locaties in Nederland, Duitsland en België en telt meer dan 650 medewerkers.

Wat te doen als je interesse hebt in deze functie?

Wacht niet langer en solliciteer! Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Natascha Bartels, Recruiter, op telefoonnummer +31 6 83216543

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.