Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Monteur Hydrauliek en Pneumatiek

Werkgever:Collé
Plaats:Sittard

Monteur Hydrauliek en Pneumatiek

Hou jij van een afwisselende, technisch uitdagende baan waar je met veel verschillende machines en materieel te maken krijgt? Heb jij kennis en ervaring op het gebied van hydrauliek en pneumatiek? Dan zoeken wij jou!

De functie

Binnen Collé werken we met een zeer ruim assortiment aan gereedschappen en machines, waarin de hydrauliek en pneumatiek techniek verwerkt is. Het doel van deze functie is het inspecteren en repareren van ons materieel, zodat onze verhuurvloot klaar is om naar de klant te gaan. De focus als monteur hydrauliek en pneumatiek binnen onze afdeling Tools ligt in het bijzonder op het keuren en repareren van hydraulisch en pneumatisch aangedreven handgereedschappen en machines.

Je werkt voornamelijk op onze hoofdlocatie in Sittard, maar wanneer de klant problemen ervaart op haar eigen locaties of onze collega’s bij andere werkplaatsen van Collé hulp nodig hebben, vind jij het geen probleem om ook daar uit te helpen.

Ons aanbod

  • Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en volgens de CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf;
  • Reiskostenvergoeding, vakantiegeld, overwerkvergoeding (vrije tijd of geld), opleidingsmogelijkheden, fietsplan, fitnessplan, … ;
  • Met het Employee Benefit Program krijg je korting op verschillende producten en diensten;

Jouw profiel

  • Jij hebt enige ervaring als monteur, kennis & ervaring met hydrauliek en pneumatiek;
  • Jij denkt probleemoplossend en beschikt over analytisch vermogen;
  • Je bent servicegericht, een teamplayer, stressbestendig, verantwoordelijkheid en beschikt over een hands-on mentaliteit;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Interesse!

Wacht niet langer en solliciteer via de sollicitatie button! Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met ons recruitment team op het telefoonnummer 06-51782354.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.