Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Techneuten gezocht

Werkgever:Collé
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Techneuten gezocht

Voor onze hoofdvestiging in Sittard zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste kandidaten die technisch onderlegd zijn en graag de handen uit de mouwen steken!

Wij zoeken fulltime monteurs met de volgende ervaringsgebieden of affiniteit;

DIESEL, HYDRAULIEK EN PNEUMATIEK, HEF- EN HIJSMIDDELEN, LASAPPARATUUR EN ELEKTRo

Waar kom je te werken?

Als technische collega binnen de verhuur afdeling kom je te werken bij de afdeling Collé Materieelbeheer. Binnen deze afdeling houden wij ons bezig met de verhuur van alles wat te maken heeft met licht, lucht, stroom, warmte, hef- en hijsmaterieel, lasapparatuur en elektrisch, mechanisch, hydraulisch en pneumatisch gereedschap.

Wat ga je bij ons doen?

Je zorgt ervoor dat onze machines en het materieel zo snel mogelijk weer verhuur-klaar zijn en voldoen aan de gestelde eisen en richtlijnen.

Je controleert de machines, apparatuur en materieel (gereedschappen) zoekt eventuele storingen op, voert keuringen en reparaties uit.

Je werkt voornamelijk op onze hoofdlocatie in Sittard, maar wanneer de klant problemen ervaart op haar eigen locaties of onze collega’s bij andere werkplaatsen van Collé hulp nodig hebben, vind jij het geen probleem om ook daar uit te helpen.

Jij ziet het als een uitdaging en meerwaarde om allround inzetbaar te zijn en je te verdiepen in machines en apparatuur die werken op/met diesel, elektra, hydrauliek en pneumatiek.

Wat vragen wij van jou?

  • Een technische opleiding of technische kennis opgedaan door werkervaring (liefst op gebied van diesel, elektra, hydrauliek, pneumatiek of mechaniek);
  • Verantwoordelijkheidsgevoel, oog voor detail, een aanpakkers-mentaliteit en flexibiliteit als het aankomt op inzetbaarheid op andere locaties.


Wat krijg je ervoor terug?

Leuke collega’s, een veelzijdige en verantwoordelijke functie binnen een gezond en groeiend familiebedrijf en een uitstekende CAO met prima primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en fietsplan). Wij bieden je tevens de kans om je intern te ontwikkelen en door te groeien, o.a. door het aanbieden van trainingen en cursussen via onze eigen Safety & Training afdeling.

Interesse?

Wacht niet langer en solliciteer direct door op de sollicitatiebutton op deze pagina te klikken!

Wil je graag weten of Collé bij jou past, loop dan vrijblijvend binnen op onze hoofdlocatie in Sittard of bel met Rens Gorissen via 046 – 457 41 48. We staan je graag te woord en laten jou graag jouw toekomstige werkplek zien!