Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Monteur Diesel en Hydrauliek

Werkgever:Collé Rental & Sales
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Hou jij van een afwisselende, technisch uitdagende baan waar je met veel verschillende machines en materieel te maken krijgt? Heb jij ruime kennis en ervaring met het sleutelen aan machines op het gebied van diesel en hydrauliek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze vestiging in Sittard zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de fulltime functie van:

MONTEUR DIESEL EN HYDRAULIEk

Wat ga je doen als Monteur Diesel en Hydrauliek?

Binnen Collé werken we met een zeer ruim assortiment aan mobiele werktuigen, waarin veel diesel en hydrauliek techniek verwerkt is. Het doel van deze functie is het inspecteren en repareren van onze machines en materieel, zodat onze verhuurvloot klaar is om naar de klant te gaan. Deze werkzaamheden verricht jij met name vanaf onze locatie in Sittard, waar je als onderdeel van de Technische Dienst komt werken in een team met ruim 60 monteurs.

Wat neem je mee als Monteur Diesel en Hydrauliek?

  • MBO werk- en denkniveau verkregen door een opleiding in een technische richting;
  • Aantoonbare werkervaring als monteur en kennis/ervaring met diesel en hydrauliek;
  • In bezit van rijbewijs B en bij voorkeur in het bezit van certificaat VCA basis, hoogwerker, verreiker en heftruck/reachtruck (of bereidheid deze te behalen via onze eigen bedrijfsschool);
  • Probleemoplossend en analytisch vermogen, servicegericht, teamplayer, stressbestendig, verantwoordelijkheidsgevoel, hands-on mentaliteit;
  • Voldoende beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige en verantwoordelijke fulltime functie binnen een gezond en groeiend familiebedrijf, met een uitstekende CAO, prima primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en fietsplan. Na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Wat doen wij?

Collé Rental & Sales is dé specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor: bouw, industrie, grondverzet, evenementen, intern transport, reiniging en tuin & park. Ruim 120 jaar ervaring staat garant voor een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service. De organisatie werkt vanuit meerdere locaties in Nederland, Duitsland en België en telt meer dan 550 medewerkers.

Wat te doen als je interesse hebt in deze functie?

Wacht niet langer en solliciteer! Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Yvanka Pfeifer, Recruiter, op telefoonnummer 06-83216543

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.