Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Elektromonteur

Werkgever:Collé Rental & Sales
Plaats:Sittard

Heb jij ervaring als elektromonteur in (tijdelijke) huisvesting en wil jij binnen een gezond en groeiend familiebedrijf aan de slag? Vind je het leuk om zowel in de werkplaats alsook op externe locaties bij klanten te werken?

Voor onze locatie Nusterweg 90 in Sittard is Collé Rental & Sales Projekt B.V. op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de fulltime functie van:

ELEKTROMONTEUr

Wat ga jij doen als Elektromonteur:

In deze functie ben je samen met je collega’s van de afdeling Projekt B.V. verantwoordelijk voor het verzorgen, aansluiten en in stand houden van tijdelijke, facilitaire voorzieningen en huisvesting. Deze werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in een (petrochemische) industriële omgeving, maar ook in de bouw en bij evenementen. Je voert je werkzaamheden zelfstandig alsmede in teamverband uit, zowel intern als extern en je zorgt voor een veilige en verantwoorde manier van werken.

Wat breng jij als Elektromonteur mee?

  • Je hebt een afgeronde MBO niveau 2 of 3 opleiding in de elektrotechniek (bij voorkeur in het bezit van het diploma monteur sterkstroominstallaties);
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je beschikt bij voorkeur over het VCA basis-, hoogwerker-, verreiker- en heftruckcertificaat;
  • Je bent flexibel, geen 9-5 mentaliteit, hebt een klantvriendelijke houding en bent bereid tot overnachting op locatie;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, basiskennis van de Engelse en Duitse taal.

Wat heeft Collé Rental & Sales jou te bieden?

Een veelzijdige en uitdagende fulltime functie bij een belangrijke speler in de branche, met een sterke reputatie en ambitie om steeds voorop te willen lopen. De bedrijfscultuur is te omschrijven als no-nonsens en informeel. Met andere woorden, de deur staat altijd open. Wij kennen een goede CAO met passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals collectieve verzekering, bedrijfsfitness en fietsplan). Na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Wat doet Collé Rental & Sales?

Collé Rental & Sales is dé specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor: bouw, industrie, grondverzet, evenementen, intern transport, reiniging en tuin & park. Ruim 120 jaar ervaring staat garant voor een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service. De organisatie werkt vanuit meerdere locaties in Nederland, Duitsland en België en telt meer dan 550 medewerkers.

Wat te doen als je interesse hebt in deze functie?

Wacht niet langer en solliciteer! Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Yvanka Pfeifer, Recruiter, op telefoonnummer 06-83216543

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.