Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Chauffeur CE

Werkgever:Collé Rental & Sales
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Hou jij van een afwisselende, uitdagende baan waarbij je elke dag weer andere machines en materieel van en naar de klant brengt? Ben jij een ervaren vrachtwagenchauffeur die de wegen in Nederland, België en Duitsland goed kent? Dan zoeken wij jou!

Voor onze vestiging in Sittard zijn wij ter uitbreiding van ons wagenpark per direct op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van:

CHAUFFEUR Ce

Wat ga je doen als Chauffeur?

Binnen Collé werken we met een zeer ruim assortiment aan verhuurmaterieel en brengen wij dagelijks onze producten naar klanten in de Benelux en Duitsland. Als chauffeur ben je een belangrijke schakel in de dienstverlening van Collé. Je bent verantwoordelijk voor het laden, transporteren en lossen van machines en bent het gezicht van de organisatie bij de klant. Indien gewenst geef je op locatie een korte gebruiksinstructie van de machine. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van het bezorgen en ophalen van machines.

Het soort machines waarmee je werkt loopt zeer uiteen, van hoogwerkers tot heftrucks, van verreikers tot graafmachines. Na een gedegen interne opleiding waarbij je deze machines leert besturen en veilig laden en lossen, ga je zelfstandig je werkzaamheden uitvoeren.

De werktijden van een chauffeur liggen doorgaans van maandag tot en met vrijdag tussen 4.00u en 17.00u met een incidentele overnachting op locatie wanneer het een meerdaagse rit betreft.

Wat neem je mee als Chauffeur?

  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs CE en hebt minimaal 3 jaar rijervaring, bij voorkeur met het transporteren van grote machines;
  • Tevens beschik je over een geldige code 95, onbesproken rijgedrag en kun je een VOG overleggen;
  • Bij voorkeur beschik je over de certificaten VCA basis, heftruck/reachtruck, hoogwerker en verreiker of de bereidheid deze te behalen via onze eigen bedrijfsschool;
  • Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, bent betrouwbaar, servicegericht, representatief en flexibel inzetbaar.
  • Voldoende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent woonachtig in de regio Sittard.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige en verantwoordelijke functie binnen een gezond en groeiend familiebedrijf, met een uitstekende CAO, prima primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en fietsplan. Na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Wat doen wij?

Collé Rental & Sales is dé specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor: bouw, industrie, grondverzet, evenementen, intern transport, reiniging en tuin & park. Ruim 120 jaar ervaring staat garant voor een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service. De organisatie werkt vanuit meerdere locaties in Nederland, Duitsland en België en telt meer dan 550 medewerkers.

Wat te doen als je interesse hebt in deze functie?

Wacht niet langer en solliciteer! Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Yvanka Pfeifer, Recruiter, op telefoonnummer 06-83216543 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.