Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Monteur Hijs- en Hefmiddelen

Werkgever:Collé
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Monteur Hijs- en Hefmiddelen

Hou jij van een afwisselende baan waar je met veel verschillende hijs- en hefgereedschappen te maken krijgt? Sleutel je graag en vind je het leuk om bij een groot, groeiend familiebedrijf in Sittard te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze vestiging in Sittard zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de fulltime functie van:

MONTEUR HIJS- EN HEFMIDDELEN (fulltime)

De functie:

Collé werkt met diverse hijswerktuigen, hefwerktuigen, hijs- en hefgereedschappen. Je komt hierdoor met een grote verscheidenheid aan materieel in aanraking en het doel van deze functie is het inspecteren en repareren van al ons hijs- en hefmaterieel, zodat onze verhuurvloot klaar is om naar de klant te gaan.

Deze werkzaamheden verricht jij met name vanaf onze locatie in Sittard, maar het kan ook voorkomen dat je op locatie bij de klant inspecties en reparaties uitvoert. Wij vragen dus ook enige mate van flexibiliteit, zelfstandigheid en leergierigheid.

Het profiel:

  • MBO werk- en denkniveau verkregen door een opleiding in een technische richting;
  • Aantoonbare werkervaring met het sleutelen aan hijs- en hefmiddelen;
  • In bezit van certificaat Keurmeester hijs- en hefmiddelen is een grote pré;
  • In bezit van rijbewijs B en bij voorkeur in het bezit van certificaat VCA basis, hoogwerker, verreiker en heftruck/reachtruck (of bereidheid deze te behalen via onze eigen bedrijfsschool);
  • Probleemoplossend en analytisch vermogen, servicegericht, representatief, teamplayer, stressbestendig, verantwoordelijkheidsgevoel, hands-on mentaliteit;
  • Woonachtig in de regio Sittard;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige en verantwoordelijke fulltime functie binnen een gezond en groeiend familiebedrijf, met een uitstekende CAO, prima primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en fietsplan. Na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Interesse?

Reageren kan via de sollicitatiebutton op onze website. Voor inhoudelijke vragen over deze functie, kun je contact opnemen met John Houben via 046 – 45 74 100

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.