Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Wasplaats

Werkgever:Collé
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Medewerker Wasplaats

Collé Rental & Sales is dé specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor: bouw, industrie, grondverzet, evenementen, intern transport, reiniging en tuin & park. Ruim 120 jaar ervaring staat garant voor een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service.

De organisatie bestaat uit diverse B.V.’s, verspreid over meerdere locaties in Nederland, Duitsland en België en telt meer dan 550 medewerkers. De bedrijfscultuur is te omschrijven als: no nonsense, flexibel, informeel, plat en open deuren.


Voor onze hoofdvestiging in Sittard (Nusterweg 100) zijn wij per direct op zoek naar een kandidaat voor de fulltime functie van:

Medewerker wasplaats

Als Wasplaats Medewerker draag je voornamelijk zorg voor de reiniging van machines, zowel van binnen (cabines) als van buiten. Daarnaast ruim je het terrein op en maak je het terrein ook schoon indien nodig. Je zorgt ervoor dat de poetsmiddelen op voorraad zijn en signaleert eventuele tekorten. Je zorgt ervoor dat de machines zijn afgetankt en verplaatst de machines op ons terrein naar de juiste locatie, zodat jouw collega's ook hun werkzaamheden aan de betreffende machines kunnen verrichten, ofwel door ze te laten repareren ofwel door ze klaar te zetten om weer naar onze klanten te gaan.

Het profiel:

  • LTS/MBO niveau 1 werk- en denkniveau;
  • In bezit van rijbewijs B;
  • Je hebt geen hoogtevrees en vindt het niet erg om altijd buiten aan het werk te zijn;
  • Je werkt goed zelfstandig, maar ook in teamverband, houd je aan de gemaakte afspraken omtrent werktijden en werkzaamheden en bent een doorzetter;
  • Voldoende beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

Een fulltime functie binnen een gezond en groeiend familiebedrijf, met een uitstekende CAO en prima primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en fietsplan). Na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Interesse?

Wacht niet langer en solliciteer direct door op de sollicitatiebutton op deze pagina te klikken! Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Yvanka Pfeifer, Recruiter, via +31 46 457 4100.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.