Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Internationale Verkoper Machines

Werkgever:Collé
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Internationale Verkoper Machines

Ben jij op zoek naar een uitdagende, variërende en commerciële functie. Wil je werken in een jong en dynamisch team? Zoek je een afwisselende baan? Dan is deze sales functie iets voor jou! Groei mee met Collé!

Wie zijn wij?

Collé Rental & Sales is dé specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor: bouw, industrie, grondverzet, evenementen, intern transport, reiniging en projecten. Ruim 120 jaar ervaring staat garant voor een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service. Een familiebedrijf met 14 vestigingen in Nederland, Duitsland en België en telt meer dan 500 medewerkers. De bedrijfscultuur is te omschrijven als: no nonsense, flexibel, informeel, plat en open deuren. Luisteren naar de behoeften is het motto!

Voor onze hoofdvestiging in Sittard (Nusterweg 100-102, 6136 KV Sittard) zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van:

Internationale verkoper Machines (m/v, fulltime)

Wat ga je doen?

Als (junior) verkoper maak je deel uit van een team bestaande uit 12 collega’s. Het team houdt zich hoofdzakelijk bezig met de wereldwijde verkoop van nieuwe en gebruikte machines. Je werkt nauw samen met de buitendienst en de technische dienst. In deze rol word je opgeleid tot een top verkoper van machines. In eerste aanleg ga je aan de slag met het opstellen van offertes en onderhoud je contacten met o.a. accountmanagers, servicemanagers en klanten en leveranciers.De wens van de klant zet je om in een passend aanbod van machines en toebehoren. Daarnaast werk je mee aan de voorbereiding en uitvoering van marketingacties en vakbeurzen en het beheer van online handelsplatformen. Een gedegen begeleidings- en ontwikkelingsprogramma ondersteunt jouw persoonlijke groei.

Werkzaamheden:

  • Offertes uitwerken en opvolgen;
  • Uitvoeren van backoffice werkzaamheden zoals: orders aannemen, verwerken en afhandelen, klanten telefonisch te woord staan bij vragen, klant en prospectbeheer in het CRM-systeem, accountmanagers ondersteunen en begeleiden bij verkoop;
  • Schakel tussen technische dienst en buitendienst;
  • Voorbereiden van marketingacties; beheer van online machinehandelplatformen
  • Alle voorkomende werkzaamheden binnen het team.

Profiel:

  • MBO+ werk- en denkniveau, verkregen door een commerciële of technische opleiding;
  • Minimaal 3 jaar commerciële werkervaring, bij voorkeur binnen de verhuurbranche of een technisch bedrijf;
  • Affiniteit met machines;
  • Hands on mentaliteit, betrokken, pro actief, stressbestendig;
  • Teamplayer, met het vermogen zelfstandig te kunnen functioneren;
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige en verantwoordelijke fulltime functie binnen een gezond en groeiend familiebedrijf, met een uitstekende CAO en goede arbeidsvoorwaarden. Na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden. Je werkt vanuit de hoofdvestiging in Sittard.

Interesse?

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Yvanka Pfeifer, Recruiter, via +31 46 457 4100.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.