Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Elektromonteur Sittard

Werkgever:Collé
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Elektromonteur

Voor onze locatie Nusterweg 90 in Sittard is Collé Rental & Sales op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van:

ELEKTROMONTEUr (m/v fulltime)

Wat ga jij doen als Elektromonteur:

In deze functie ben je samen met je collega’s van de afdeling Projekt B.V. verantwoordelijk voor het verzorgen, aansluiten en in stand houden van tijdelijke, facilitaire voorzieningen en huisvesting. Deze werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in een (petrochemische) industriële omgeving.Je voert je werkzaamheden zelfstandig alsmede in teamverband uit, zowel intern als extern. Uiteraard voorzien we jou van de juiste uitrusting om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Periodiek overnachten op locatie maakt onderdeel uit van de functie.

Waaruit bestaan jouw taken en verantwoordelijkheden?

  • Verzorgen, aansluiten en in stand houden van tijdelijke, facilitaire voorzieningen en huisvesting;
  • Zorgdragen voor een veilige manier van werken en werkplek;
  • Op een verantwoorde manier omgaan met de servicewagens met inachtneming van de wegenverkeerswet.

Deze werkzaamheden vervul jij vanuit onze locatie in Sittard.

Wat breng jij als Elektromonteur mee?

  • Je hebt een afgeronde MBO niveau 2 of 3-opleiding in de elektrotechniek (bij voorkeur in het bezit van het diploma monteur sterkstroominstallaties);
  • Je werkt oplossingsgericht en gestructureerd, met het nodige verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent communicatief vaardig en hebt een klantvriendelijke houding;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je bent flexibel, hebt geen 9-5 mentaliteit en bent bereid tot overnachting op locatie;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, basiskennis van de Engelse en Duitse taal.


Wat heeft Collé Rental & Sales jou te bieden? Een veelzijdige en uitdagende fulltime functie binnen een gezond en groeiend familiebedrijf. Je maakt deel uit van een belangrijke speler in de branche, met een sterke reputatie en ambitie om steeds voorop te willen lopen. De bedrijfscultuur is te omschrijven als no-nonsens en informeel. Met andere woorden, de deur staat altijd open. Een passende beloning, uitstekende CAO en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals collectieve verzekering, bedrijfsfitness en fietsplan). Na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Wat doet Collé Rental & Sales? Collé Rental & Sales is dé specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor: bouw, industrie, grondverzet, evenementen, intern transport, reiniging en tuin & park. Ruim 120 jaar ervaring staat garant voor een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service. De organisatie werkt vanuit meerdere locaties in Nederland, Duitsland en België en telt meer dan 500 medewerkers.

Wat te doen als je interesse hebt in deze functie? Wacht niet langer en solliciteer via de sollicitatie button! Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Natascha Bartels, Recruiter, op telefoonnummer

+31 6 83216543


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.