Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Bandenmonteur

Werkgever:Collé
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Bandenmonteur

Vanwege de verdere uitbreiding van onze organisatie zijn wij voor Collé Rental & Sales B.V. op zoek naar een:

BANDENMONTEUr

(fulltime m/v)

De functie:

Als Bandenmonteur maak je onderdeel uit van de Technische Dienst en vervul jij een zelfstandige rol. Je hoofdtaken zijn het demonteren, repareren en monteren van banden op auto’s, vrachtwagens en machines. Naast deze uitvoerende taak is het belangrijk om een juiste administratie uit te voeren, te zorgen voor orde, netheid en een veilige werkomgeving.

Profiel:

  • MBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld in een technische richting;
  • Je hebt kennis en ervaring met deze werkzaamheden of je bent bereid deze werkzaamheden te leren;
  • Een verantwoordelijkheidsgevoel, collegialiteit en geen 9 tot 5 mentaliteit kenmerken jou;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wie is Collé Rental & Sales?

Collé Rental & Sales is dé specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor: bouw, industrie, grondverzet, evenementen, intern transport, reiniging en tuin & park. Ruim 120 jaar ervaring staat garant voor een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service.De organisatie bestaat uit diverse B.V.’s, verspreid over meerdere locaties in Nederland, Duitsland en België en telt meer dan 500 medewerkers. De bedrijfscultuur is te omschrijven als: no nonsense, flexibel, informeel, plat en open deuren.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige en verantwoordelijke fulltime functie binnen een gezond en groeiend familiebedrijf, met een uitstekende CAO. Prima primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en fietsplan). Na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Interesse?

Wacht niet langer en solliciteer via de sollicitatie button! Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Yvanka Pfeifer, Recruiter, op telefoonnummer

+31 46 457 4100

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.