Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Aggregaten Monteur

Werkgever:Collé
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Aggregaten Monteur

Voor onze hoofdvestiging in Sittard (Nusterweg 100-102, 6136 KV Sittard) is Collé Rental & Sales per direct op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van:

Aggregaten Monteur

De functie:

Als monteur kom je, als onderdeel van de Technische Dienst, te werken in een team van ruim 40 monteurs. Onze monteurs werken aan bouw- en grondverzetmachines en/of hoogwerkers. Jij voert zelfstandig reparaties, onderhoudsbeurten, in-bedrijfstellingen en periodieke veiligheidskeuringen uit aan aggregaten zodat deze optimaal, efficiënt en functioneel ingezet kunnen worden. Dit kunnen aggregaten van 20 tot aan 500 kVA zijn.

Je taken aan onze aggregaten:


  • Het opzoeken en analyseren van storingen;
  • Storingen oplossen met behulp van schema’s;
  • Onderhoudsbeurten uitvoeren;
  • Uitvoeren van reparaties;
  • Uitvoeren van keuringen.

Het profiel:


  • MBO 3/4 werk- en denkniveau, verkregen door een technische opleiding, of een MBO 2 diploma van een technische opleiding met daarop volgend relevante werkervaring;
  • Je bent gedreven en kwaliteitsbewust;
  • Probleemoplossend vermogen, verantwoordelijkheidsgevoel en flexibiliteit kenmerken jou;
  • Voldoende beheersing van de Nederlandse taal. Geschikte kandidaten die de Engelse en/of Duitse taal beheersen en welke bereid zijn de Nederlandse taal te leren nodigen wij ook uit te solliciteren.

Wie is Collé Rental & Sales?

Collé Rental & Sales is dé specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor: bouw, industrie, grondverzet, evenementen, intern transport, reiniging en tuin & park. Ruim 120 jaar ervaring staat garant voor een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service.

De organisatie bestaat uit diverse B.V.’s, verspreid over meerdere locaties in Nederland, Duitsland en België en telt meer dan 450 medewerkers. De bedrijfscultuur is te omschrijven als: no nonsense, flexibel, informeel, plat en open deuren.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige en verantwoordelijke functie binnen een gezond en groeiend familiebedrijf, met een uitstekende CAO. Prima primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en fietsplan). Na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Interesse?

Wacht niet langer en solliciteer direct door op de sollicitatiebutton op deze pagina te klikken! Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Yvanka Pfeifer, Recruiter, op telefoonnummer +31 46 457 4100.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.