Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Vestigingsmanager

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Wat ga je doen als vestigingsmanager bij Boels Site Preparation te Sittard

Boels Site Preparation biedt een totaalconcept aan de klant. Van advies en verhuur tot montage / demontage van een breed assortiment. Dit bestaat o.a. uit machines, steiger- en metselmaterieel, horizontaal en verticaal transport, terreininstallaties en tijdelijke huisvestiging. Vanuit Boels Site Preparation te Sittard en Nijkerk worden onze projecten gepland, opgebouwd en afgebouwd. Hierdoor heeft de klant één aanspreekpunt voor advies, levering, service en verhuur van al het materieel dat er nodig is om een project te kunnen voltooien.

Om de ambitieuze doelstellingen te realiseren zijn wij op zoek naar een vestigingsmanager in Sittard. Vanuit deze functie ben jij verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en bijsturen van het werkvoorbereidings- en uitvoeringproces voor onze projecten in de regio Zuid Nederland (Limburg, Noord Brabant, Gelderland en Limburg). Jij vormt de spil tussen de binnen- en buitendienst, zodat er op een efficiënte en effectieve manier gewerkt wordt.

Naast de dagelijkse leiding ben jij ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het team en stuur jij hierop middels beoordelings- en ontwikkelingsgesprekken. Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden weet jij jouw team te motiveren en te inspireren. Je bent een verbinder en weet uit iedereen het beste te halen. Als vestigingsmanager bij Boels Site Preparation is het belangrijk dat jij prioriteiten kan stellen en dat jij in staat bent om vraagstukken te signaleren om deze vervolgens ook op te lossen.

In deze rol ben je voortdurend in contact met collega’s binnen Boels Site Preparation maar ook met collega’s van andere afdelingen binnen de Boels organisatie. Je ziet het belang van samenwerken in en communiceert open en duidelijk. Je denkt in oplossingen in plaats van in problemen en je hebt een hands-on mentaliteit.

Dit bieden wij;

Als je bij ons komt werken als vestigingsmanager te Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

  • Een passend bruto maandsalaris.
  • Een bonusregeling per kwartaal.
  • 28 verlofdagen per jaar en de mogelijkheid om 5 dagen bij te kopen.
  • Reiskostenvergoeding van en naar Sittard.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met trainingen, opleidingen en coaching.
  • Korting op je fitnessabonnement of op een weekendje weg.
  • Huren bij Boels met personeelskorting.

Wat neem jij mee

  • Minimaal MBO werk-denkniveau bij voorkeur met aantoonbare werkervaring in een leidinggevende rol. Bij voorkeur met de nadruk op het aansturen en verantwoordelijk zijn voor het personeel bij een commercieel/technische organisatie;
  • Cijfermatig en / of analytisch inzicht; je bent omzet- & budgetverantwoordelijk maar ook verantwoordelijk voor de bewaking hiervan;
  • Je bent een echte verbinder en schakelt makkelijk met de verschillende lagen binnen ons bedrijf;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt geen moeite met het nemen van beslissingen;
  • Verder ben je discreet, servicegericht, gestructureerd, accuraat, heb je een flexibele instelling en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Heb je interesse? Ben je ervan overtuigd dat dit de juiste baan voor jou is, upload dan je documenten. Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze recruiter Mascha den Engelsen op +31641105212.