Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Technisch medewerker

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wat ga je doen

Als technisch medewerker op ons filiaal te Sittard maak je deel uit een hecht team waarin jij een belangrijke rol inneemt binnen de operatie. Alle machines die terugkomen vanuit de klant gaan door jouw handen. Dit kan variëren van een heater tot een hoogwerker, wij hebben namelijk een zeer groot verhuurassortiment. Jij kijkt de machine na of er mankementen zijn, die jij ook verhelpt. Daarna maak jij de machine schoon en weer klaar voor gebruik. Als er een onderdeel ontbreekt heb jij rechtstreeks contact met de leverancier om onderdelen te bestellen.

Na binnenkomst repareer jij de machine en als de machine werkt nadat jij hem getest hebt maak je deze verder verhuur klaar. De meeste machines die terugkomen zullen geen mankementen vertonen, deze maak je schoon, je test de werking en daarna voorzie jij de machine van een OK-label en meld deze weer aan in de voorraad van het filiaal om te verhuren.

Als technisch medewerker (parttime of fulltime) in Sittard zal geen dag hetzelfde zijn en met behulp van jouw technische kennis en ervaring ga je ook op pad om storingen op te lossen op locatie bij de klant, dit alles in de regio Sittard.

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s in 18 landen is Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie. Op alle 750 filialen werken collega’s op een hechte manier samen. We denken in oplossingen, nemen initiatief en gaan altijd voor de beste kwaliteit.

En jij? Jij versterkt het gedreven team in Sittard. Hier werken meerdere collega’s. Stuk voor stuk harde werkers die je het best kan beschrijven als aanpakkers. Hard werken is hier ook hard lachen. Zelfs buiten werktijd wordt nogal eens met elkaar afgesproken. Een hechte familie die voor elkaar klaarstaat.

“Alleen ben je sneller, samen kom je verder”


Jouw profiel

"Can do" en “hands on” mentaliteit’; jij hebt het en dus pas je binnen ons oranje team in Sittard. Om daarnaast ook als technisch medewerker de beste te worden, heb je:

  • Aantoonbare interesse in de techniek; je hebt bijvoorbeeld een technische hobby, of je sleutelt graag aan apparaten of voertuigen, maar ervaring in een technisch bedrijf of een technische opleiding zou ook passen!
  • Kwaliteit hoog in het vaandel staan;
  • Het vermogen om technische problemen op te lossen;
  • Een beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week, inclusief de mogelijkheid om een deel van de zaterdagdiensten te draaien (volgens rooster).


Wat wij bieden

Als je bij ons komt werken als technisch medewerker in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels

  • Een bruto salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 2.905,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
  • 28 verlofdagen en de mogelijkheid om max 5 dagen bij te kopen (40uur)
  • Reiskostenvergoeding richting Sittard
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren

Is deze vacature van technisch medewerker (parttime of fulltime) in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op

+31 6 41105212

. Hoor ik wat snel van je?