Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Technical Coördinator Vastgoed

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wat ga je doen?

Aan afwisseling ontbreekt het niet in deze functie van Technisch Coördinator Vastgoed in Sittard! In jouw rol ben je continu bezig en is geen dag hetzelfde. Je bent voor collega’s en leveranciers hét gezicht van onze organisatie wat betreft vastgoedbeheer binnen de DACH-landen (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland). Dagelijks ben jij bezig met het beoordelen van onderhoudsverzoeken en storingen, het aanvragen en beoordelen van offertes en het in opdracht geven van werkzaamheden. Jij plant de onderhoudswerkzaamheden en vervolgens zorg jij ervoor dat het werk naar wens wordt uitgevoerd.

Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor gebouw- en terreininrichtingen: jij regelt zaken rondom niet-gebouw gebonden inventaris, onderhoudt de contacten met leveranciers, onderzoekt inrichtingsbudgetten en coördineert keuringen. Als Technisch Coördinator Vastgoed bewaak jij de voortgang en zorgt voor een heldere terugkoppeling naar de stakeholders. Daarnaast houd jij je bezig met de aanbesteding en supervisie van onderhoudscontracten en zorg je samen met je collega’s voor het opstellen van up-to-date houden van een meerjarige onderhoudsbegroting.

Kortom: een afwisselende rol waarin je veel zaken kan regelen en met verschillende interne en externe partijen in contact staat! Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Sittard maar in deze functie kun je ook deels thuiswerken.

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Jij komt te werken in Sittard binnen het vastgoed team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Het is een nuchtere en open cultuur met plezierige collega’s. Iedereen is bereid om een extra stap te zetten voor onze snelgroeiende, internationale organisatie.

Jouw profiel

Accuraat en ondernemend: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Technisch Coördinator Vastgoed de beste te worden bij Boels, beschik je over het volgende:

 • Hbo werk- en/of denkniveau (bij voorkeur aantoonbaar middels een opleiding in technische, facilitaire of vastgoed richting);
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van beheer en onderhoud van vastgoed;
 • Je zoekt pro-actief ruimte om op basis van jouw ervaringen en ideeën een eigen invulling te geven aan jouw projecten;
 • Verbindende en nauwkeurige instelling;
 • Goede kennis van de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.


Wat we bieden

Als je bij ons komt werken als Technisch Coördinator Vastgoed, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €3.243 en €4.633 bruto op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) + bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Laptop, smartphone, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en eventuele thuiswerkvergoeding
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Solliciteren

Is deze vacature van Technisch Coördinator Vastgoed een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Dan sta ik je graag telefonisch of via WhatsApp te woord op +31 6 11388071. Hoor ik snel wat van je?