Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Systeembeheerder

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Boels Pitstop

Boels is aan het digitaliseren en om die reden zijn we op zoek naar een extra systeembeheerder in Sittard. Als Systeembeheerder verzorg jij het beheer van de ICT infrastructuur en de generieke applicaties voor Boels. Je bent verantwoordelijk voor het installeren, configureren en beheren van LAN/WAN omgevingen op het gebied van Cisco, HP en Fortinet environments. Dit doe je vanuit Sittard voor alle werkplekken binnen Boels in 17 landen. Je beheert de Microsoft platformen in combinatie met Citrix XenApp, XenDesktop, XenServer en Netscaler. Tevens ben je verantwoordelijk voor het beheer van specifieke onderdelen zoals MS Windows 2008/2012R2/2016 Servers, Virtualisatie Hyper-V/VMWare, MS Exchange Cluster, MS SQL Servers, Active Directory, Sophos UTM en de Fortinet omgeving. Ook ben je als systeembeheerder betrokken bij het meedenken en uitvoeren van projecten op bovengenoemde onderdelen zoals migraties, uitbreiding en vervanging. Tot slot beheer je de Storage environments conform gegeven richtlijnen.


De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 16 enthousiaste collega’s in verschillende rollen waarbij je rapporteert aan de Manager IT Operations. Jouw collega’s zijn erg behulpzaam en delen hun kennis graag om samen verder en beter te worden. In dit team ligt de nadruk op het verder automatiseren en digitaliseren van de organisatie, voor zowel de verhuur business als ook de ondersteunende afdelingen.

Het oranje team en jij

Breed inzetbaar, stressbestendig, proactief, oplossingsgericht, servicegericht en communicatief vaardigh; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Systeembeheerder de beste te worden bij Boels, heb je:

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding informatica, MCSE/MCITP/CCNA of een vergelijkbare opleiding en beschikt over hbo werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijke ervaring
  • Je bent ITIL gecertificeerd en beschikt over aantoonbare kennis van- en ervaring met MS Windows 2008/2012R2/2016, MS Exchange, Active Directory en Sophos UTM
  • Je hebt ervaring met SQL Database management
  • Je hebt een brede kennis van netwerkprotocollen en LAN/WAN infrastructuren op basis van Cisco, HP en Fortinet apparatuur en je hebt ervaring met RES Workspace - Automation
  • Je beschikt over een gedegen kennis van Citrix Xenapp/XenServer omgevingen, aantoonbare kennis op gebied van virtualisatie zoals Hyper-V of VMWare en ervaring met Agile of Prince2 projecten

Je krijgt een heleBoels

Als je ons komt versterken als Systeembeheerder, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past
  • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
  • Reiskostenvergoeding richting Sittard
  • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van Systeembeheerder in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op +31 6 28757591 of via mail: marielle.boer @boels.nl Hoor ik snel wat van je?