Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Stagiair Business Process Management

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Boels Pitstop

Zet jij het Boels Hoofdkantoor in Sittard op scherp? Wij zoeken voor Boels HQ in Sittard een stagiair in het team dat verantwoordelijk is voor het neerzetten van End-to-End business processen binnen Boels. Om succesvol te zijn is afdeling Business Process Management (BPM) enerzijds continu bezig met proces innovatie en harmonisatie met als doel commercieel onderscheidend te zijn in de markt. Anderzijds zijn we bezig met het optimaliseren en digitaliseren van business processen met als doel onze operational excellence te verhogen. Hierbij zijn het reduceren van operationele kosten, het vergroten van de productiviteit en het verbeteren van de customer experience belangrijke speerpunten. Het BPM team vertaalt het Boels Strategiehuis naar business cases (opportunities en improvements) en zijn de aanjager voor integratie en optimalisatie van de business processen. De output van het BPM team dient als input voor IT en de process owners binnen Operations en HQ afdelingen. Als stagiair ga je samenwerken met het project team op het gebied Logistic Improvements en Rental Operations Processes.

De Boels familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het BPM team op het hoofdkantoor in Sittard is een jonge afdeling binnen Boels van circa 5 medewerkers, dat in opbouw is en doorgroeit naar een aantal Business Analisten en Continuous Improvement Experts op diverse snijvlakken.

Het organje team en jij

Analytisch, accuraat: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als stagiair de beste te worden bij Boels:

 • Volgt je een HBO/WO opleiding in het voorlaatste of laatste studiejaar, op het gebied van (Technische) Bedrijfskunde, Bedrijfskundige Informatica, Business Information Technology of een vergelijkbare opleiding. Een afstudeerstage behoord uiteraard tot de mogelijkheden.
 • Heb je advanced kennis van MS Office.
 • Beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Ben je iemand die actiegericht, proactief en creatief is en onder druk goed kan presteren.
 • Start je stage in augustus / september 2021 over een duur van ca. 6 maanden.

Samen met jouw stagebegeleider zal de specifieke invulling van jouw stage aan de hand van de eisen van de afdeling BPM en vanuit jouw studie vastgesteld worden.

Je krijgt een hele Boels

Als je als stagiair bij ons stage komt lopen, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een dynamische, internationale omgeving met veel vrijheid en enthousiaste collega’s;
 • Flexibele werktijden, zodat jij werk en studieverplichtingen goed kan combineren
 • Een marktconforme stagevergoeding
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven

Boelseye!

Is deze vacature van stagiair BPM op het Boels Hoofdkantoor in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op +31 6 11388071 of via mail: nina.borghoms@boels.nl Hoor ik snel wat van je?