Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Senior Performance Specialist

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wat ga je doen?

Als senior performance specialist ben je binnen het E-commerce team continue bezig met het verbeteren van de performance kanalen en je creëert synergie over de volledige funnel. Je bent de sparringpartner van de andere specialisten en helpt bij het identificeren en prioriteren van kansen om kanalen door te ontwikkelen. Je schakelt moeiteloos tussen verschillende kanalen en werkzaamheden. Je ondersteunt de specialisten bij het aanscherpen van digital advertising, SEO, CRO en helpt het team in de breedte, zoals. Jij bent degene die nieuwe ideeeën en optimalisaties accelereert. Jij genereert de kwalitatieve traffic naar de webshops en websites. Daarnaast houdt je de laatste ontwikkelingen bij in jouw vakgebied. Je hebt ook oog voor andere belangrijke ontwikkelingen die gerelateerd zijn aan je vakgebied, zoals GDPR (en de inzet van data) en automation. Last but not least ben je data-driven en weet naar welke KPI’s je moet kijken.

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende rollen. Je wordt onderdeel van het E-commerce team op onze afdeling Digital Solutions. Dit is een ambitieus en groeiend team met verschillende expertises dat werkt aan traffic, content, conversie en de digitale customer journey. In deze functie rapporteer je aan de Manager E-commerce.

Jouw profiel

Een teamplayer, georganiseerd, klantgericht, commercieel en resultaatgericht; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Senior Performance Specialist de beste te worden bij Boels, heb je:

  • Minimaal HBO denk- en werkniveau
  • +5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Praktische en diepgaande kennis op het gebied van online performance kanalen
  • Kennis van platformen en tooling zoals Google Ads, Meta Ads, LinkedIn Ads,
  • Google Analytics, Google Looker Studio, Google Search Console, Ahrefs, Hotjar.
  • Aantoonbare ervaring met internationale campagne

Wat we bieden

Als je ons komt versterken als Senior Performance Specialist, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past
  • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
  • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor
  • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Solliciteren!

Is deze vacature van Senior Performace Specialist in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Stephan en ik geef graag antwoord via stephan.vanlamoen@boels.nl Hoor ik snel wat van je?