Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Senior Fixed Asset accountant

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Als Senior Fixed Asset accountant bij Boels in Sittard ben je verantwoordelijk voor de prestaties en de verbetering van verschillende Fixed asset accounting processen. Hieronder valt de financiële verwerking van vloot, maar ook de verwerking van leases volgens IFRS.Bij je taken hoort ook het verder opzetten, implementeren en uitvoeren van periodieke aansluitingen, controls en andere beheersmaatregelen.

In je rol als Senior Fixed Asset Accountant zul jij helemaal gaan richten op onze fixed assets, een mooie uitdaging waar je helemaal de diepte in kunt gaan.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van specifieke maand-, kwartaal en jaarafsluiting processen. Ook het leveren van input t.b.v. groeps- en statutaire jaarrekeningcontroles is een onderdeel van je takenpakket.

Bij de selectie willen we ook vooral je ambities ervaren en bespreken op welke wijze een carrière bij Boels zich voor jou kan ontwikkelen. We hopen je namelijk voor de lange termijn bij Boels te mogen verwelkomen en dus niet alleen een baan aanbieden maar meer nog een carrière met alle ondersteuning die daar bij hoort.

Kortom;Wil jij graag impact leveren aan de afdeling en houd jij van samenwerken met andere afdelingen zoals financial control en business control? Dan komen we graag met jou in contact!

Dit krijg je van ons:

  • Een bruto maandsalaris tussen de €3.360,- en €4.790,- o.b.v. 40 uur, gebaseerd op jouw ervaring en kennis;
  • 28 verlofdagen per jaar (en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
  • Pensioenregeling, laptop, smartphone, reiskostenvergoeding en evt. thuiswerkvergoeding;
  • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Wat neem je mee?

  • Een HBO/WO diploma in accounting, bedrijfseconomie, bedrijfskunde of andere financiële richtingen;
  • Minimaal 3 jaar werk ervaring in een finance gerelateerde functie;
  • Kennis van SAP4HANA, en ben je handig met Excel;
  • Een oplossingsgerichte, flexibele en analytische instelling;
  • Beschikking over uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;

Heb je interesse? Ben je ervan overtuigd dat dit de juiste baan voor jou is, upload dan je documenten. Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze recruiter Lieneke du Chatinier op +31 6 41226017.