Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Schadebehandelaar

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Boels Pitstop

Als Schadebehandelaar word je verantwoordelijk voor zowel inkomende als uitgaande schadeclaims vanuit de DACH-landen en Benelux. Dit vanuit het Boels hoofdkantoor in Sittard. Je beoordeelt en behandelt inkomende schadeclaims, daarbij rekening houdend met verzekeringstechnische, juridische en commerciële aspecten en de hieruit voortvloeiende regresacties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het resultaatgericht verhalen van schades op derden, dit kunnen bedrijven, particulieren of verzekeringsmaatschappijen zijn. Jij draagt er zorg voor dat binnengekomen schades juridisch correct en op commercieel verantwoorde wijze geregistreerd worden tegen zo laag mogelijke kosten.

Om zoveel mogelijk informatie te verzamelen om een dossier op te bouwen, sta jij regelmatig in contact met diverse interne en externe partijen: o.a. assurantiepartijen, schade-experts, advocaten. Tevens ben je aanspreekpunt voor collega’s met diverse vragen, dit varieert van ze helpen met het registreren van schades in het systeem tot inhoudelijke vragen waar je je in kan verdiepen. De afdeling is ten slotte bezig met diverse verbeterprojecten waar jouw input van grote waarde kan zijn. Kortom: als Schadebehandelaar heb je een gevarieerde en verantwoordelijke job op ons hoofdkantoor in Sittard!

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt te werken in Sittard binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!

Het oranje team en jij

Communicatief sterk en analytisch; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Schadebehandelaar de beste te worden bij Boels, heb/ben je:

  • Een relevante HBO/WO opleiding afgerond (bijvoorbeeld rechten, MER of aanverwant);
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in ervaring in de verzekeringsbranche (verzekeraar, groter verzekeringsagentschap, verzekeringsmakelaar, verzekeringsmaatschappij), op een verzekerings- of schadeafdeling van een grote onderneming, of bij een rechtsbijstandverlener;
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving in de Benelux (aansprakelijkheidsrecht, schadevergoedingsrecht, verzekeringsrecht);
  • Een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal;
  • Resultaatgericht, stressbestendig en sterk in conflicthantering.

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als Schadebehandelaar, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €2.874 en €4.106 op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur)
  • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
  • Reiskostenvergoeding richting Sittard
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!

Is deze vacature van Schadebehandelaar in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Dan geef ik graag antwoord via WhatsApp op +31 6 48015663 of via mail: michelle.mallie@boels.nl Hoor ik snel wat van je?