Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: SAP Applicatiespecialist

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wat ga je doen?

Als SAP Applicatiespecialist ben je de kennishouder van ons inkoop/logistieke en financiële systeem - SAP. Vanuit projecten komen verander/aanpassingsverzoeken. Met jouw kennis en kunde ga je op zoek naar een goede bijpassende oplossing binnen SAP. Je werkt samen met diverse aanvragers uit de verschillende bedrijfsonderdelen en met onze eigen IT project managers en business analisten (ook werkzaam in Sittard). We staan in continu contact met onze leveranciers en werken samen om diverse extra functionaliteiten ontwikkeld en geïmplementeerd te krijgen.

Verder houd je je dagelijks bezig met oa. het vergaren van requirements ten aanzien van de SAP functionaliteiten. Ook het inrichten en het testen van bestaande en nieuwe functionaliteiten zitten in jouw portefeuille. Jij werkt als SAP Applicatiespecialist mee aan de implementatie van nieuwe software functionaliteiten en/of veranderingen aan bestaande software (projectmatig). Je bent van design tot go-live fase betrokken bij (internationale) roll-outs. Dit alles doe je vanuit Sittard voor de gehele Boels organisatie.
De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende rollen. Je maakt onderdeel uit van het IT development team en daarbinnen in het team van applicatie specialisten (6 FTE), je rapporteert aan de Manager IT development. In dit team ligt de nadruk op het verder automatiseren en digitaliseren van de organisatie, voor zowel de verhuur business units als ook de ondersteunende afdelingen.

Jouw profiel

Analytisch, projectmatig sterk en communicatief vaardig: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als SAP Applicatiespecialist de beste te worden bij Boels, heb je:

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding
  • Je hebt minimaal 5 jaar SAP ervaring, liefst in een consultancy omgeving
  • Minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van SAP Logistics (MM/WM)
  • Ervaring met customizing en op het gebied van procesverbetering
  • Ervaring met SAP S4/HANA is een pré
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen en een sterk conceptueel vermogen
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pré).

Wat wij bieden

Als je ons komt versterken als SAP Applicatiespecialist, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
  • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
  • Reiskostenvergoeding richting Sittard
  • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Solliciteren!

Is deze vacature van SAP Applicatiespecialist in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Heb je toch nog vragen? Mijn naam is Stephan van Lamoen en ik geef graag antwoord via recruitment@boels.com