Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Sales support medewerker

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Wat ga je doen

Als Sales Support medewerker is geen dag hetzelfde; je spart met en ondersteunt jouw collega's ter voorbereiding van klantafspraken. Je beantwoordt vragen over raamovereenkomsten en verzorgt de juiste rapportages. Als administratieve duizendpoot vind jij de grote variatie in jouw takenpakket prettig zoals het maken van prijslijsten voor klanten en accountmanagers, koppelen van accounts, prognoses invoeren, omzetrapporten maken en nog veel meer.

Wij waarderen onze klanten enorm en kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Binnen deze rol heb je nauw contact met interne en externe collega's zoals (key) accountmanagers, collega's in de filialen en areamanagers. Samenwerking is de sleutel tot succes en draagt bij aan mooie resultaten. Jij weet de wensen van de klant om te zetten in acties en haalt alles uit de kast om ons Sales team te ondersteunen.

Je komt werken in een hecht team, wij waarderen elkaars kwaliteiten en dragen bij aan persoonlijke en gezamenlijke ontwikkeling. Er vinden verschillende momenten plaats waarbij jij centraal staat en de aandacht krijgt die elke collega verdient!

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit veel enthousiaste collega’s, die onze klanten uit de Benelux zo goed mogelijk van A tot Z ondersteunen. Het team bestaat uit diverse collega’s die niet alleen voor de klant klaarstaan maar ook voor elkaar. Je wordt onderdeel van 1 van de vijf teams met een leuke senior en manager. Zij zullen het beste in je naar bovenhalen zodat jij kan excelleren. Of je nu thuis werkt of op ons kantoor: we staan altijd met elkaar in verbinding en helpen elkaar.

Jouw profiel

Om als Sales Support Medewerker de beste te worden bij Boels, beschik je over:

 • MBO+ werk-en-denkniveau
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Frans is mooi meegenomen
 • Excel kent voor jou geen geheimen. Verder werken wij met Insphire, SalesForce en SAP
 • Een passie voor commercie en ervaring in een commerciële backoffice omgeving is gewenst
 • Ruime analytische vaardigheden en uitstekende schrijfvaardigheden en besluitvaardigheid en je bent nauwkeurig, betrouwbaar, flexibel, klantgericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Onze werktijden zijn tussen 08:00 uur en 17:00 uur.

Wat we bieden

Als je ons komt versterken als Sales Support Medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 2.905,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je hier een aangepaste vergoeding voor
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!
Solliciteren!

Is deze vacature van Sales support medewerker in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Stephan van Lamoen en ik geef graag antwoord via +31 6 43842960 of via stephan.vanlamoen@boels.nl