Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Processpecialist Real Estate Support

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Boels Pitstop

In deze rol als Processpecialist Real Estate Support ben je als projectmanager verantwoordelijk voor diverse interne projecten. Je signaleert knelpunten en doet verbeteringsvoorstellen. Met jouw kennis en ervaring implementeer je vervolgens procesverbeteringen, waarbij je op natuurlijke wijze draagvlak creëert.

Je bent verantwoordelijk voor het managen en implementeren van diverse professionaliseringstrajecten op onze vastgoedafdeling in Sittard. Voorbeelden hiervan zijn het optimaliseren van het forecastproces, de implementatie van ons nieuwe vastgoedmanagementsysteem Planon, of formats en procesverbeteringen die het beheer van ons vastgoedportfolio ten goede komen. Daarnaast ben jij de gesprekspartner voor de verschillende operationele vastgoedafdelingen en vertaal je hun wensen naar concrete uitgangspunten en randvoorwaarden. Dit alles doe je vanuit Sittard voor alle landen waar Boels werkzaam is.

Dit zegt jouw toekomstige collega Processpecialist over deze functie:

Wat de functie Processpecialist Real Estate Support interessant maakt, is dat je een rol hebt die van betekenis is. Omdat Boels middenin een professionaliseringsslag zit, voegen je projecten namelijk écht iets toe aan de business. De focus zal in de eerste instantie op de implementatie en beheer van ons nieuwe vastgoedsysteem Planon liggen, hier zullen we samen ook functioneel beheerder voor zijn. Daarnaast houd jij je bezig met diverse procesverbeteringen en hierom ben je veel in contact met andere afdelingen binnen Boels. Je projecten kun je redelijk vrij bepalen, op eigen initiatief of op aangeven van collega’s. Wat dat betreft is het een zelfstandige rol, maar je collega’s zijn zeker beschikbaar om hulp bij te vragen. Kortom: als je het leuk vindt om zelfstandig te werken met veel vrijheid en graag een rol van betekenis hebt binnen een organisatie, is dit wellicht wel jouw job!

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 5 enthousiaste collega’s. Samen met deze leuke collega’s zorg jij voor de verdere professionalisering van onze internationale vastgoedportefeuille. Hierbij werk je nauw samen met de operationele vastgoedafdelingen.

Het oranje team en jij

Zelfstandig en flexibel: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Processpecialist Real Estate Support de beste te worden bij Boels, heb je:

  • Een HBO of WO diploma op zak in een relevante richting, denk aan bedrijfskunde en/of vastgoedkunde
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring waarbij je ervaring hebt opgedaan in het vakgebied met bovenstaande taken en verantwoordelijkheden
  • Naast de Nederlandse taal, kun jij je ook goed verstaanbaar maken in het Engels en Duits
  • Affiniteit en kennis van verschillende softwaresystemen (zoals Qlik Sense, SAP Project en Planon of soortgelijke systemen)
  • Communicatief en sociaal sterk, innovatief en financieel onderlegd

Je krijgt een heleBoels

Als je ons komt versterken als Processpecialist Real Estate Support, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.874,- en € 4.106,- bruto op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur)
  • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
  • Reiskostenvergoeding richting Sittard
  • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!

Is deze vacature van Processpecialist Real Estate Support in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op +31 6 41085663 of via mail: michelle.mallie@boels.nl Hoor ik snel wat van je?