Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Projectcoördinator

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Geen dag is hetzelfde als Projectcoördinator op de afdeling Inventory Management in Sittard! De afdeling Inventory Management is onderdeel van Fleet Uptime en is verantwoordelijk voor het beheer van alle machine gerelateerde data (merk, model, type, CE verklaringen, kentekenregistratie etc.). Tevens biedt de afdeling ondersteuning aan de medewerkers van Boels in hun dagelijkse werkzaamheden als het gaat om Fleet gerelateerde activiteiten. Denk hierbij aan het aanmaken van nieuwe artikelen, het corrigeren van artikelgegevens (bijvoorbeeld serienummers), herinvesteringen, desinvesteringen, voorraadcorrecties en het administratief verwerken/coördineren van inventarisaties. Je hebt een breed takenpakket waarin je belangrijkste verantwoordelijkheid is om de operatie ondersteuning te bieden voor een optimale inzetbaarheid en beschikbaarheid van onze verhuurvloot. Jouw opgedane kennis gebruik je, om in overleg met het team, de ondersteuning van de operatie te verbeteren. Je werkt dan ook actief mee in de dagdagelijkse werkzaamheden en je initieert verbeterprocessen om de inzet van de verhuurvloot en het databeheer verder te optimaliseren.

Kortom, een verantwoordelijke functie met een afwisselend takenpakket waarin je echt een steentje kan bijdragen aan de optimalisatie van de verhuurvloot van Boels. Klinkt dat niet als een leuke uitdaging?

Wat wij bieden

Als je bij ons komt werken als Projectcoördinator in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

•  Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen €2.623,- en €3.747,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek
•  28 verlofdagen per jaar en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
•  Pensioenregeling, laptop, reiskostenvergoeding en evt. thuiswerkvergoeding
•  Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
•  Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Wat neem jij mee?

Stressbestendig en service gericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als Projectcoördinator de beste te worden, breng je het volgende mee:

•  HBO werk- en/of denkniveau met een afgeronde opleiding
•  Je kunt snel verbanden te leggen en bent continue op zoek naar procesverbeteringen
•  Je bent analytisch, werkt planmatig, servicegericht en hebt affiniteit met techniek
•  Affiniteit met data-analyse is een pré, vooral als je ervaring hebt opgedaan met Qlik Sense en/of SAP
•  Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend; kennis van de Duitse taal is mooi meegenomen
•  Je bent bereid die extra stap te zetten om onze snelgroeiende organisatie te blijven ontwikkelen
•  Bij voorkeur enige relevante werkervaring, maar een starter is ook welkom