Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Monteur

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Over jouw rol

Als monteur kom je te werken op de afdeling bouwplaats inrichting te Sittard. Deze afdeling is specialist met betrekking tot het bieden van maatoplossingen aan opdrachtgevers die ons materieel nodig hebben om veilig te kunnen werken op de bouwplaats. Vanuit onze locaties te Sittard en Nijkerk wordt al het benodigde materiaal geregeld, geleverd en gemonteerd. Hierin leveren wij kwalitatief hoogwaardig materiaal, dat voldoet aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en milieu.

Als monteur krijg je te maken met zeer uiteenlopend werk, denk hierbij aan het zowel mechanisch- als elektrisch onderhouden van personen- & goederenliften, het demonteren en het monteren van liften op locatie en het verhelpen van storingen op zowel locatie als in de werkplaats. In beginsel zal je ingewerkt worden door een ervaren collega, om na verloop van tijd, zelfstandig op pad te kunnen gaan.

Verder ben jij als monteur actief betrokken bij het opstarten van projecten en lever jij netjes, nauwkeurig en correct het materiaal en machines op. Op locatie fungeer jij als aanspreekpunt naar de klanten en samen met jou collega’s draag jij bij aan een veilige werkomgeving voor de mensen op de bouwlocaties die met ons materiaal gaan werken.


Vanuit deze rol werk jij op verschillende locaties in het Nederland en België, mocht de klus niet in een dag geklaard zijn regelen we uiteraard een hotel voor jou. Klinkt toch als een bijzondere uitdaging?

Het oranje team

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt te werken in Sittard binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!

Het oranje team en jij

Interesse in bouwliften én servicegericht, jij hebt / bent het en dus pas jij binnen ons oranje team. Om verder als monteur in Sittard de beste te worden, heb je:

  • Een LBO/MBO werk- en denkniveau in een technische richting (Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek);
  • Ervaring in het onderhouden, repareren en plaatsen van bouwliften is een pré maar geen vereiste, technisch inzicht is wel belangrijk voor deze rol;
  • Kennis van de Nederlandse taal, overige talen zijn een pré
  • Geen moeite om op grote hoogtes te werken en heb jij een goede fysieke gesteldheid;
  • Een flexibele instelling t.a.v. jouw werkuren en bereidheid om incidenteel op locatie te overnachten;
  • Een rijbewijs B(E).

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.016,- en € 2.880,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
  • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
  • Reiskostenvergoeding richting Sittard
  • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!

Is deze vacature van monteur in Sittard een schot in de roos? Upload nu je CV. Toch nog een vraag? Mijn naam is Sarina van den Ancker en ik geef graag antwoord via WhatsApp op +31 6 18414812. Hoor ik snel wat van je?