Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Technisch Coördinator

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Boels pitstop

Als Technisch Coördinator ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van onze verhuurvloot in Zuid Nederland. Dit gebeurt voornamelijk vanuit onze technische dienst in Sittard, maar ook op locatie bij de klant. Je stelt hierbij alles in het werk om onze machines in op en top conditie te houden en zo een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening te waarborgen.

Uiteraard doe je dit niet alleen maar samen met je team van teamleiders, monteurs, areamonteurs en medewerkers op kantoor. Binnen dit team neem jij als manager technische dienst de leiding en zorg je dat de operationele en administratieve processen efficiënt verlopen. Veiligheid en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. Door je operationele verantwoordelijkheid heb je veel afwisseling in je werkzaamheden en heb je veelvuldig contact met externe leveranciers en andere afdelingen binnen Boels, zoals H&S, Fleet, Used Sales en uiteraard de filialen in de regio.

Kortom operationeel ben jij in lead en continue op zoek naar kansen om zaken te verbeteren en efficiënter in te richten.

Naast de operationele kant krijg je energie van het ontwikkelen van de individuele medewerkers. Vanuit je HR-verantwoordelijkheid voer je sollicitatie-, functionerings- en evaluatiegesprekken, waarbij je oog hebt voor de mens en op een positieve manier coacht en feedback geeft. Medewerkers voelen zich gewaardeerd en betrokken, maar worden ook uitgedaagd om zich te blijven ontwikkelen. Mede hierdoor maken ze graag onderdeel uit van je team.

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op!

Kom bij de Boels-familie

Proactief, gestructureerd, zelfstandig en accuraat; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Technisch Coördinator de beste te worden bij Boels, heb je:

  • HBO werk- en denkniveau met affiniteit voor techniek;
  • Leidinggevende ervaring, indien jij deze ervaring hebt opgedaan binnen een technische omgeving is dit een pré;
  • Een gedreven instelling, van nature ben jij een verbinder en ga je voor het beste resultaat;
  • Communicatieve vaardigheden; je bent open en transparant en stuurt jouw team makkelijk bij vanuit jouw coachende vaardigheden en haalt zo het beste in hen naar boven;
  • Een hands- on mentaliteit en ben jij fulltime beschikbaar.

Je krijgt een heleBoels

Als je ons komt versterken als Technisch Coördinator, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past + een aantrekkelijke bonusregeling;
  • Reiskostenvergoeding voor het woon-werk verkeer naar Sittard;
  • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen;
  • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting

Boelseye!

Is deze vacature van Technisch Coördinatorin Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op +31 6 41105212. Hoor ik snel wat van je?