Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Magazijnmedewerker

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Boels Pitstop

Als Magazijnmedewerker ben je werkzaam in het centraal magazijn te Sittard. Jij bent verantwoordelijk voor het ontvangen en fysiek controleren van de inkomende (en uitgaande) machines. Je beheert de op- en overslag. Orderpicken en verzendklaar maken van machines behoort ook tot je dagelijkse werkzaamheden. Jij bent, als Magazijnmedewerker, degene die de transporten aanmeldt en transportstickers print zodat de items vanuit Sittard naar het juiste depot worden verstuurd. Ook zorg je voor de digitale verwerking van de gepickte items in ons ERP systeem. Als er een vrachtwagen binnenkomt met nieuwe machines help je bij het laden en lossen. En last but zeker niet least zorg je voor orde en netheid op de werkvloer.


De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit ongeveer 8-10 enthousiaste collega’s. Het is een divers team die er met elkaar voor zorgen dat jij snel ‘up and running’ bent en dat je je thuis zal voelen. Een deel van de medewerkers werkt al langer op deze afdeling waardoor zij jou goed kunnen uitleggen wat er moet gebeuren en kunnen helpen waar nodig.

Het oranje team en jij

Proactief en iemand met veel energie: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Magazijnmedewerker de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Een goede fysieke gesteldheid
 • Het is een pré als je een VCA en/of heftruck (of reachtruck) certificaat hebt
 • Een zeflstandig instelling en je werkt graag in een team
 • Je hebt ervaring met (licht) administratief werk
 • Als persoon ben je positief ingesteld en heb je een aanpakkersmentaliteit

Je krijgt een heleBoels

Als je ons komt versterken als Magazijnmedewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.725,- en € 2.481,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!

Is deze vacature van Magazijnmedewerker in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marielle en Ik geef graag antwoord via WhatsApp op +31 6 28757591. Hoor ik snel wat van je?