Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Logistiek medewerker

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wat ga je doen?

De afdeling “Used Equipment” in Sittard is verantwoordelijk voor de verkoop van machines en gereedschap dat niet meer door Boels wordt gebruikt voor verhuur. Als logistiek medewerker werk je zelf mee op de buitenterreinen van Used Equipment. Hoe ziet jouw dag eruit? Je houdt je bezig met het coördineren van binnenkomende transfers en uitgaande goederen. De hele dag door komen er vrachtwagens vol ‘Boels spullen’ aan. Jij en ’je mannen’ laden en lossen en zorgen ervoor dat alles op de goede plek komt. Ook zorg je ervoor dat alle administratieve handelingen worden gedaan m.b.t. de in- en uitgaande goederen. Jouw uiteindelijke doel in deze rol is het verhogen van de efficiëntie en uiteraard controle op het juist uitvoeren van veiligheidsregels op het terrein.

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Jouw profiel

Flexibel en servicegericht; jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als logistiek medewerker de beste te worden, heb je:

 • MBO werk en/of denkniveau met aantoonbare logistieke en administratieve werkervaring.
 • Affiniteit met techniek e/o machines
 • Communicatief vaardig in woord en geschrift in zowel Nederlands als Engels. Duits is een pre.
 • VCA is een pré
 • In het bezig van een heftruckcertificaat en ruime ervaring met het werken op een heftruck.

Wat wij bieden

Als je ons komt versterken als logsitiek medewerker dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.383,- en € 3.404,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!
Solliciteren!

Is deze vacature van in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Stephan en ik geef graag antwoord op +31 6 43842960 of via stephan.vanlamoen@boels.nl