Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Keyaccount support medewerker

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wat ga je doen?

Als keyaccount support medewerkeris jouw rol van cruciaal belang in ons proces. Hoe belangrijk? Extreem belangrijk! 'Klant adviseur', ‘customer service medewerker’. Hoe jij het ook noemt, jij helpt de klanten door het geven van het best passende advies! Je begrijpt onze klant als geen ander, kwaliteit hebben we hoog in het vaandel staan: je haalt alles uit de kast om onze klanten optimaal te bedienen.

Als keyaccount support medewerkeris geen dag hetzelfde: jij beantwoordt vragen van de key accounts van Boels, geeft advies over het beste product om te huren, je verstuurt offertes en reserveringen per mail, verzorgt de juiste rapportages en helpt de klant op weg binnen Boels. Je bent iedere dag in gesprek met onze grootste klanten, waardoor geen dag hetzelfde is. Dit klinkt toch als muziek in je oren!

Je hebt niet alleen contact met onze externe klanten maar zeer zeker ook intensief contact met je collega’s in de buitendienst zoals onze accountmanagers, collega’s in de filialen, key accountmanagers en regiomanagers van zowel General Rental als de overige verschillende, gespecialiseerde, Business Units: en dat is niet alleen in Nederland (vanuit Sittard) maar door de hele Benelux! Jij gooit al je charmes in de strijd om ervoor te zorgen dat jouw klant het juiste product binnen het juiste tijdsbestek ontvangt.

Kortom; als commercieel binnendienst medewerker te Sittard heb jij een afwisselende functie waarin geen dag hetzelfde is en waarbij jij onderdeel uitmaakt van een enthousiast en gedreven team!

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij als keyaccount support medewerker bij kan horen bestaat uit zeer enthousiaste collega’s die onze klanten uit de Benelux zo goed mogelijk van A tot Z ondersteunen. Het team bestaat uit diverse collega’s die niet alleen voor de klant klaarstaan maar ook voor elkaar. Zij zullen het beste in je naar boven halen zodat jij kan excelleren. Of je nu thuis werkt of op ons kantoor: we staan altijd met elkaar in verbinding en helpen elkaar.

Jouw profiel

Wil je de Customer Experience overtreffen? Zit klantenservice in je bloed? Dit ben jij en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook keyaccount support medewerker de beste te worden bij Boels, heb je:

 • MBO werk-en-denkniveau
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal en Engelse taal
 • Een passie voor commercie, proactieve klantbenadering en ervaring in een customer service omgeving met administratieve werkzaamheden
 • Een nauwkeurige en betrouwbare instelling en ben je flexibel, klantgericht en hebt jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Een minimale beschikbaarheid van 32 uur per week.

Onze werktijden tijden zijn tussen 08.00 en 17.00 en stemmen we in onderling overleg met je af.

Wat wij bieden

Als je ons komt versterken als keyaccount support medewerkerte Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 2.905,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren

Is deze vacature voor keyaccount support medewerkerte Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op

+31 6 41105212

. Hoor ik snel wat van je?