Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Key Account Support medewerker

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Als Key Account Support medewerker bij Boels in Sittard doe je het volgende;

Als Key Account Support medewerker is geen dag hetzelfde: je beantwoordt vragen van de Key Accounts van Boels, geeft advies over het beste product om te huren, je verstuurt offertes en reserveringen per mail, verzorgt de juiste rapportages en helpt de klant op weg binnen My Boels. Je bent iedere dag in gesprek met onze Key Account, waardoor geen dag hetzelfde is. Dit klinkt toch als muziek in je oren!

Je hebt niet alleen contact met onze externe klanten maar zeer zeker ook intensief contact met je collega’s in het veld zoals onze Account Managers, collega’s in de filialen, Key Account Managers en Area Managers van zowel General Rental als de overige verschillende, gespecialiseerde, Business Units: en dat is niet alleen in Nederland (vanuit Sittard) maar de hele Benelux! Jij gooit al je charmes in de strijd om ervoor te zorgen dat jouw klant het juiste product binnen het juiste tijdsbestek ontvangt.

Dit krijg je van ons

Als je ons komt versterken als Key Account Support medewerker in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een passend salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past + een aantrekkelijke bonusregeling
  • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
  • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor
  • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Wil jij succesvol zijn als Key Account Support medewerker?

Wil je de Customer Experience overtreffen? Zit klantenservice in je bloed? Dit ben jij en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Key Account Support medewerker de beste te worden bij Boels, heb je:

  • MBO werk-en-denkniveau
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal en Engelse taal
  • Een passie voor commercie, proactieve klantbenadering en ervaring in een customer service omgeving met administratieve werkzaamheden
  • Niet geheel onbelangrijk: je bent nauwkeurig en betrouwbaar, flexibel, klantgericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Onze werktijden tijden zijn tussen 08.00 en 17.00 en stemmen we in onderling overleg met je af.