Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Inside sales representative

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Boels pitstop

Als inside sales representative kom jij te werken bij boels site accommodation in Sittard. Bij boels site accommodation leveren wij op maat gemaakte oplossingen voor opdrachtgevers in heel Nederland, voor o.a. de bouw & installatie, industrie, events, onderwijs en zorg. Met onze modulaire units is geen huisvestingsvraagstuk ons te moeilijk en voorzien wij elke opdrachtgever van een passende tijdelijke oplossing. Snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk zijn hierin de belangrijkste speerpunten om voor units van Boels Rental te kiezen. Zo voorzien wij onze klanten binnen “no time” van flexibele kantoorruimten, schaftruimten, omkleedruimten, vergaderruimten, doucheruimtes en sanitair ruimten inclusief alle benodigde inventaris die daarbij horen. Boels Rentalis een A- merk, onze units zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Geen dag is hetzelfde als inside sales representative in Sittard. Samen met inside sales collega’s en de accountmanagers ben jij verantwoordelijk voor alle aanvragen in de Benelux. In de ochtend ga jij na welke klantvragen er per email zijn binnengekomen en neem je telefonisch contact op, om de klantbehoefte in kaart te brengen. Vergeet hierbij niet te upsellen en te cross-sellen aan de hand van de verkregen informatie stel je offertes op. Indien maak je op maat gemaakte tekeningen die je samen met offerte verstuurd naar de klant. Natuurlijk ben jij ook verantwoordelijk voor de opvolging en neem jij opnieuw contact op met de klant om eventuele vragen of onduidelijkheden weg te nemen. Zodra de bestelling valt, ben jij verantwoordelijk om de productie(s) en planning aan te sturen. Wat gaaf als de offerte definitief is en jij ervoor kan zorgen dat het benodigde materiaal ook uitgeleverd wordt!


Binnen deze functie heb jij veel telefonisch contact met klanten, jouw collega accountmanagers en collega’s op onze depots. Verder verwerk jij alles correct in onze systemen zodat de verhuur kan starten. Dit alles in samenwerking met collega’s die, net als jij, gespitst zijn op het rondmaken van de deal!
De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels Rental één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Sittard bestaat uit verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Het oranje team en jij

Stressbestendig en een regelaar in hart en nieren; jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Wat wij sowieso van jou vragen;

  • MBO+/HBO niveau richting commerciële economie;
  • Franse taal is een pré;
  • 1 - 3 jaar relevante ervaring binnen een soortgelijke (commerciële) functie;
  • Affiniteit met bouw en/of techniek en je weet hoe de processen daarbinnen lopen;
  • We starten met een jaarcontract en bij goed functioneren gaan we verder met een vaste aanstelling;
  • Goede Communicatieve vaardigheden en vind jij het geen probleem om; te switchen tussen verschillende taken die afwisselend en snel na elkaar om aandacht vragen.
  • Je hebt kennis van SAP en Microsoft office;


Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als inside Sales Representative, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels Rental:

  • Prima arbeidsvoorwaarden;
  • Een prestatieafhankelijke bonus;
  • 28 verlofdagen per jaar;
  • Reiskostenvergoeding richting Sittard;
  • Volop carrièrekansen;
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met 53% personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Paul en ik geef graag antwoord via WhatsApp op

+31 6 11388109

Hoor ik snel wat van je?