Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: HR Stage

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wat ga je doen?

Tijdens jouw HR stage op het hoofdkantoor bij Boels in Sittard kom je terecht in het HR Services teams. Je komt terecht in een dynamische functie waar geen dag hetzelfde is.

Op de afdeling HR bestaan je dagelijkse werkzaamheden uit het ondersteunen van de business waardoor je echt onderdeel uitmaakt van het team. Je behandelt telefonisch, per mail of via het digitale ticketsysteem vragen over diverse topics zoals positiemanagement, arbeidsvoorwaarden of verzuim. Daarnaast bied je ondersteuning met betrekking tot ons HR-systeem, SAP Succesfactors, waarin wij de in-, door- en uitstroom van medewerkers verwerken en waaruit rapporten voor de business gehaald kunnen worden en voer je diverse checks uit.

Binnen de afdeling HR zijn ze steeds bezig met continious improvement. Er liggen verschillende projecten voor je klaar op het gebied van de “employee lifecycle”. Wellicht kom je zelf bijzonderheden tegen in je dagelijkse werkzaamheden waar jij verbetermogelijkheden ziet. Al deze projecten worden uitgevoerd via het LEAN Six Sigma principe om tot het beste resultaat te komen.

Door dagelijks overleg en begeleiding vanuit jouw Team Lead en directe collega’s in Sittard ontwikkel jij je als stagiair HR Services tot een echte young professional op het gebied van HR en procesoptimalisatie. Deze stage is er op gericht om jou de juiste kennis en werkervaring op te laten doen in de praktijk en je te ontwikkelen in een grote internationale organisatie als Boels. Wil je leren hoe dit werkt? Wij leren je het graag! Een vervolg binnen Boels is zelfs bespreekbaar!

De Boels Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Je komt te werken op het Hoofdkantoor in Sittard. Binnen de afdeling HR services werk je nauw samen met 8 directe collega’s uit jouw team die niet kunnen wachten je te ontmoeten. In totaal werken er 25 collega’s op het HR services. Tijdens jouw HR stage zul je dagelijkse begeleiding en ondersteuning krijgen vanuit het team. Wekelijks zal er een gesprek zijn met je stagebegeleider om projecten te bespreken en/of je ontwikkeling. Binnen het team heerst een vriendelijke sfeer en een open cultuur. Er wordt hard gewerkt maar er is ook ruimte voor een goede portie humor op zijn tijd. Het is een hecht team dat buiten werktijd ook vaak samen een uitje plant waarbij ook andere afdelingen van harte welkom zijn.


Het oranje team en jij

Proactief, spontaan, verantwoordelijk: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team in Sittard. Om daarnaast ook de beste te worden bij Boels tijdens deze HR stage:

  • Zit je in het derde jaar van jouw HBO opleiding Human Resources, Business Studies, Facility Management, Hotel Management of vergelijkbaar;
  • weet je van aanpakken, denk je graag mee in oplossingen en ben je zelfstandig;
  • beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pré;
  • start je stage in januari/februari 2023 en duurt minimaal 5 maanden.

Je krijgt een heleBoels

Als je ons team komt versterken tijdens jouw HR stage, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • een passende stagevergoeding van €500 bruto per maand;
  • werktijden zijn flexibel in te richten tussen 7.00 en 18.00 uur;
  • reiskostenvergoeding richting Sittard;
  • een laptop om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren;
  • mogelijkheid om deels vanuit thuis te werken na een inwerkperiode van 4 weken.


Boelseye!

Is deze HR stage bij Boels in Sittard een schot in de roos? Solliciteer dan direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Nina en ik geef graag antwoord via WhatsApp op +31 6 11388071 Hoor ik snel wat van je?