Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: HR Officer

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wat ga je doen?

Als HR Officer in ons HR Services team is geen dag hetzelfde. Waardoor komt dat? Omdat je een heel breed takenpakket hebt, waardoor jij je nooit hoeft te vervelen!

Je werkt dan wel vanaf ons hoofdkantoor in Sittard, maar ook op afstand zorg je dat alles goed geregeld wordt voor jouw collega’s in verschillende landen. Het begeleiden en bewaken van de HR-processen valt dan ook onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast heb je een actieve rol in onze verbeterprojecten en zoek je zelf continue naar manieren om efficiënter te werken en onze collega’s daarmee beter van dienst te kunnen zijn. Tevens ben jij het aanspreekpunt voor tweedelijns vragen vanuit de organisatie en HR Services. Je staat stevig in je schoenen en schakelen tussen verschillende niveaus in de organisatie gaat jou goed af. Ons core HR-systeem SAP SuccessFactors kent voor jou geen geheimen.

Naast deze taken ben jij als HR Officer ook specialist en aanspreekpunt rondom bepaalde zaken specifiek voor Nederland, denk hierbij aan verzuimzaken en bijbehorende verzuimadministratie, WIA verzekeringen en bijbehorende contacten, pensioenen en contact hieromtrent met onze interne payroll afdeling en externe partijen. In deze onderwerpen ben jij goed thuis en door jouw kennis kun jij ook hier diverse procesverbeteringen initiëren.

Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Sittard en in deze functie kun je ook deels thuiswerken.

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!

Het team HR Services in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 23 collega’s. Waar de ene geïnteresseerd is in shoppen, vindt de ander sporten weer helemaal geweldig. Het is een team dat keihard werkt, maar ook weten hoe ze plezier maken. Dus veel gespreksstof tijdens je werkzaamheden. Dit klinkt toch als een leuke werksfeer?

Jouw profiel

Stressbestendig en service gericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als HR Officer de beste te worden, neem je het volgende mee:

  • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van HRM of gerelateerd;
  • Minimaal 3 jaar ervaring binnen HR;
  • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift;
  • Ervaring of affiniteit met LEAN werken is mooi meegenomen;
  • Ruime ervaring en vaardigheid met Excel;
  • Goede communicatieve vaardigheden je werkt graag in teamverband.

Wat we bieden

Als je ons komt versterken als HR Officer, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.623,- en € 3.747,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
  • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
  • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor
  • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Solliciteren

Is deze vacature van HR Officer in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord telefonisch of via WhatsApp op +31 6 41085663. Hoor ik snel wat van je?