Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: HR Assistent (Duitstalig)

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Boels Pitstop

Je komt te werken op ons hoofdkantoor in Sittard. Als Duitstalige HR Assistent op onze HR afdeling is geen dag hetzelfde. Waardoor komt dat? Omdat je een heel breed takenpakket hebt waardoor jij je nooit hoeft te vervelen!

Je werkt dan wel op ons kantoor in Sittard, maar van afstand zorg je dat alles goed geregeld wordt voor jouw Duitstalige collega’s. Het begeleiden en bewaken van de HR processen valt dan ook onder jouw werkzaamheden. Daarnaast heb je een actieve rol in onze verbeterprojecten en zoek jezelf continue naar manieren om efficiënter te werken en onze collega’s daarmee beter van dienst te kunnen zijn. Jij bent als Duitstalige HR Assistent ook het aanspreekpunt voor tweede lijns vragen vanuit de organisatie en HR Services. Ons core HR systeem SAP SuccessFactors kent voor jouw geen geheimen.

De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 15 enthousiaste collega’s waarvan de ene geïnteresseerd is in shoppen, vindt de ander sporten weer helemaal geweldig. Het is een team dat kei hard werkt, maar ook weten hoe ze plezier maken. Dus veel gespreksstof tijdens je werkzaamheden. Dit klinkt toch als een leuke werksfeer?

Het oranje team en jij

Stressbestendig, servicegericht en vloeiend Duitstalig; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Duitstalige HR Assistent de beste te worden bij Boels, heb je:

  • Een afgeronde MBO 4 werk- en/of HBO opleiding binnen het HR vakgebied
  • Minimaal 3 jaar ervaring binnen Hr
  • Jij spreekt vloeiend Duits en ook schriftelijk kent de taal geen geheimen voor jou!
  • Ervaring met Excel
  • Goede communicatieve vaardigheden en je werkt graag in teamverband

Je krijgt een heleBoels

Als je ons komt versterken als Duitstalige HR Assistent, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.016,- en € 2.880,- bruto op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
  • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
  • Reiskostenvergoeding richting Sittard
  • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!
Boelseye!

Is deze vacature van Duitstalige HR Assistent in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op +31 6 28757591 of via mail: marielle.boer @boels.nl Hoor ik snel wat van je?