Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Flensmonteur

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Geleen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Als flens monteur bij Eekels Pompen (part of Boels) in Geleen doe je het volgende;

Bij Eekels Pompen richten wij ons op de tijdelijke inzet van pompen en pompinstallaties. Als specialist binnen Boels én onze branche zoeken wij voor onze klanten binnen de GWW, industrie, maritiem & offshore en overheidsbranche naar de beste oplossing. We weten dat geen pomp, omgeving, branche en pompvraagstuk hetzelfde is. Maar dankzij ons brede aanbod, totaalpakket aan service en specialistische kennis zorgen we altijd voor een passende pompoplossing. Samen met ons gespecialiseerde team stellen wij deze tijdelijke installaties op maat samen vanuit onze vestigingen te Ridderkerk, Geleen en Zwolle. Door onze groei is er ruimte ontstaan voor een nieuwe collega in de functie van flens monteur op onze locatie te Geleen op het Chemelot terrein.

Als flens monteur ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van diverse buizen die gebruikt worden om vloeistoffen te transporteren. Hierbij maak je gebruik van aangeleverde isometrische tekeningen, op basis hiervan kun jij een perfecte verbinding maken. Verdere werkzaamheden die jij moet uitvoeren zijn onder andere het juist beugelen, lassen/hechten en het bevestigen van flensverbindingen.

Als flens monteur ben je verantwoordelijk voor het elektrische doormeten, beoordelen en testen van de machines. Wanneer je een defect vindt in de pomp, ga jij ook aan de slag met het vervangen van de onderdelen. Denk hierbij aan lagers, keerringen en tandwielen. In lastige situaties, heb jij veel contact met je directe collega’s. Met hen overleg jij de situatie en maak je een plan van aanpak.

Het mooie van deze functie is; ook al heb jij misschien nog niet veel kennis van onze pompinstallaties, wij zorgen ervoor dat jij dit onder de knie krijgt. Wellicht groei jij in de toekomst dan ook door naar een andere functie binnen onze organisatie!

Dit krijg je van ons

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + aantrekkelijke bonusregeling;
  • 28 verlofdagen per jaar en de mogelijkheid om 5 dagen bij te kopen;
  • Reiskostenregeling voor het woon – werk verkeer naar Geleen;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met trainingen, opleidingen en coaching.
  • Korting op je fitnessabonnement of op een weekendje weg.
  • Huren bij Boels met personeelskorting.

Wil jij succesvol zijn als flens monteur bij Eekels Pompen in Geleen?

Dan neem je het volgende mee:

  • Technisch inzicht; je hebt bijvoorbeeld een opleiding in een technische richting of vanuit hobby matig opzicht blijkt dat je erg technisch bent;
  • Een flexibele instelling; je hebt er geen problemen mee om in weer en wind buiten aan de gang te gaan;
  • Een positieve en leergierige instelling;
  • Een groot gevoel voor veiligheid & kwaliteit, verder ben je collegiaal en positief ingesteld.