Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Financieel administratief medewerker

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wat ga je doen?

Je bent in deze rol hét aanspreekpunt voor interne en externe collega’s en onze klanten. Dagelijks ontvangen wij verschillende vragen over facturatie, die wij uiteraard tot in de puntjes oplossen. Hier houdt het natuurlijk niet op; hoe ontstaat een verzoek? Hoe kan ik voorkomen dat dit in de toekomst nog een keer gebeurt? Allerlei vragen spoken door jouw hoofd en als echte aanpakker ben jij iemand die hier graag induikt.

In deze rol mag je al jouw kwaliteiten benutten en heb je de vrijheid om ook buiten de lijntjes te kleuren. Jij bent oplossingsgericht, denkt een aantal stappen vooruit en je bent communicatief sterk. Jij weet je goed in te leven in de wensen van de klant doordat je een professionele service verleent en de juiste oplossing aandraagt. Samen met jouw teamleider en manager wordt je betrokken in het gehele proces. Wanneer jullie een rapportage bekijken weet jij de prioriteiten te signaleren en zet deze om in actiepunten.

Wij zijn een hecht team en staan altijd voor elkaar klaar, samen maken we hier een groot succes van. Jouw rol is dan ook extreem belangrijk! Als echte teamplayer geef jij ook constructieve feedback want dit leidt tot mooie ontwikkelingen en persoonlijke groei. Jij weet dit op een professionele manier over te brengen naar zowel interne als externe collega's. Je hebt intensief contact met je collega’s binnen het CCC in Sittard maar ook in het veld zoals onze debiteurenafdeling, (key) accountmanagers, collega’s in de filialen en areamanagers. Het mooie is dat je dan ook fysieke bezoekjes mag afleggen en veel mensen leert kennen binnen ons bedrijf.

Kortom; een fantastische rol waarin elke dag weer anders is!

De Boels-familie

Met ruim 7000 collega's, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa's leiders in machine en gereedschapsverhuur. We zijn proactief en toegewijd want we willen de beste resultaten behalen. We zijn echte teamplayers en delen onze ideeën met elkaar.

We zorgen ervoor dat je een volwaardig inwerktraject volgt waar je de juiste handvaten krijgt aangereikt. Zoals al eerder aangegeven vinden we kwaliteit belangrijk dus verzorgen we ook voldoende evaluatiemomenten om elkaar uit te blijven dagen en elkaar te ontwikkelen. Een leerproces eindigt niet, jij neemt de lead in jouw proces en verzorgt ons ook van constructieve feedback.

Stilstaan is niet ons ding, er zijn dan ook veel doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. De stip op de horizon kan wel eens verschuiven, maar dat is geen probleem. Al doende leren we veel van elkaar en blijven we onze service verbeteren.

Jouw profiel

  • HBO werk-en-denkniveau
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Excel kent voor jou geen geheimen, daarnaast heb je het gebruik van hoogwaardige CRM systemen snel onder de knie
  • Je hebt kennis van facturatie en creditmanagement
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Je beschikt over goede analytische en communicatieve vaardigheden
  • We werken doorgaans tussen 08.00 en 17.00 uur

Wat we bieden

  • Wij investeren in jouw ontwikkeling en bieden doorgroeimogelijkheden aan
  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.383,- en € 3.404,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
  • Iedereen is wel eens toe aan vakantie, bij ons ontvang je 28 verlofdagen per jaar met de optie om er nog 5 bij te kopen.
  • Bonusregeling bovenop je salaris
  • Afwisseling binnen je takenpakket, je verzorgt klantcontact via telefonie en e-mails
  • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Lekkere koffie en thee!
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Solliciteren

Herken je jezelf helemaal terug in deze omschrijving? Solliciteer dan via de button! Mijn naam is Stepan, je kunt me gerust telefonisch benaderen of via WhatsApp op +31 6 43842960