Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Finance Associate

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Als Finance Associate op het hoofdkantoor van Boels in Sittard zijn we op zoek naar ambitieuze Financial talenten vol passie en energie. Je levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van onze Financiële afdelingen. Met jouw financieel, analytisch en ook sociaal inzicht ga jij impact maken binnen een ondernemende, groeiende organisatie die continue in beweging is. Ben je op zoek naar een uitdaging waar jij het verschil in kan maken? Wij helpen jou naar het beste (persoonlijke) resultaat!

Geen baan maar een Loopbaan

Gedurende 24 maanden ga je als Finance Associate verschillende fases door om jezelf te ontwikkelen en toe te werken naar een uitdagende functie in Finance. Geen vooraf afgebakend traject maar een traject op jouw lijf geschreven. Onze CFO stelt samen met jou jouw persoonlijk “Boels Loopbaanpad” op en zal je daar ook regelmatig over spreken en in begeleiden.

Je gaat ook een bijdrage leveren aan de groei van Boels. Denk aan projecten voor de overname en de integratie van ondernemingen door heel Europa, als ook de financiering van overnames en de groei. Maar ook het elke keer weer verbeteren van de vastlegging van transacties, de interne en externe verslaggeving op financieel gebied maar bijvoorbeeld ook ESG.

Fase 1:

De eerste 12 maanden als Finance Associate bij Boels in Sittard zijn er opgericht om de context van de Boels Groep en de hele Finance organisatie te leren kennen. Met jouw ervaring en kennis mag je gelijk impact maken. Beter nog: we doen er vanaf dag 1 alles aan om jou daar zo goed mogelijk bij te ondersteunen. Ben je iemand die, naast een meer brede, algemene interesse, graag wil begrijpen hoe financiële systemen en processen werken en daarin mee wil denken? Dan kun je de eerste 12 maanden uitgebreid kennis maken met de verschillende afdelingen binnen het Finance Shared Service Center. Hier kun je dan ook vrij snel je eerste leidinggevende ervaring op gaan doen. Of ben je meer op zoek naar verdere inhoudelijke verdieping van bijvoorbeeld interne en externe berichtgeving, treasury of waardering van bedrijven? Word dan onderdeel van Financial control, Treasury of M&A. Allemaal met het doel: jou klaar te stomen voor de toekomst. Jouw toekomst én die van Boels.

Fase 2:

Vervolgens ga je als Finance Associate een week of twee naar het buitenland om met je opgedane ervaring en kennis te kijken naar de operatie in een van de Europese landen waar Boels actief is.Je gaat de Finance organisatie in beweging brengen. Dit doe je door projecten uit te voeren binnen de verschillende onderdelen van de Finance organisatie om zo mee te bouwen aan de afdeling én persoonlijk leiderschap te ontwikkelen.

Je bent vanaf dag 1 lid van ons Finance Team. Je wordt gecoacht en begeleid in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door een van onze collega’s. Deze periode word je uitgedaagd jouw skills en competenties te optimaliseren. Daarnaast bouw je jouw netwerk op.

Dit bieden wij:
•  Afhankelijk van jouw ervaring een salaris tussen €3200,- en €5400,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek.
•  28 verlofdagen per jaar en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen;
•  Reiskostenvergoeding richting Sittard / auto;
•  Telefoon & laptop zodat je jouw werk overal kunt doen;
•  Boels investeert in jouw ontwikkeling door een op jou afgestemd coaching programma en kennis- en vaardigheidstrainingen;
•  Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, bedrijfsfitness, fietsplan, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen.

Dit breng je mee:
•  HBO of WO afgestudeerd. Voor een start in onze Controle organisatie heb je je opleiding RA of RC ook afgerond.
•  Je hebt 3-5 jaar werkervaring bij (corporate) onderneming of een grote Accounting of Consulting firm en je bent toe aan nieuwe uitdagingen en indrukken.
•  Je hebt inzicht, bent ambitieus, resultaatgericht en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden; “You get stuff done!”
•  Je beschikt over goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
•  Je hebt je een can-do mentaliteit met verantwoordelijkheidsgevoel en deinst er niet voor terug om kansen te benutten “Just do it”.