Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Filiaalmanager

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wat ga jij doen

Als filiaal manager ben jij omzet- en resultaat verantwoordelijk voor onze twee filialen te Sittard & Echt. Hierin is het jouw doel om ervoor te zorgen dat de teams op deze filialen dusdanig worden opgebouwd dat zij efficiënt en doelgericht te werk kunnen gaan. Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor de commerciële en operationele vraagstukken en dat jij dagelijks ondersteuning biedt aan jouw teams op locatie én op afstand!

Als ervaren leidinggevende heb jij als doel om jouw team en de vestigingen verder te ontwikkelen en uit te bouwen. Om dit te bereiken onderneem én initieer jij diverse commerciële activiteiten in de regio. Als filiaalmanager te Sittard & Echt ga jij enthousiast en voortvarend te werk en neem jij jouw team hierin mee. Jouw totale team bestaat uit 10 personen verdeeld over Sittard (8 collega’s inclusief jijzelf) en Echt (2). Als filiaalmanager heb jij een functie waarin veel ruimte is voor eigen inbreng binnen een organisatie met een slagvaardige open cultuur waardoor beslissingen snel genomen kunnen worden. Ondernemerschap en een commerciële drive spreken voor jou voor zich.

De regio waarin jij komt te werken is een gebied met veel potentieel waarin meerdere onderdelen van Boels zijn gevestigd. Dit betekent dat jij, naast de externe klanten, ook veel te maken hebt met interne collega’s. Extra bijzonder is dat de vestiging van Sittard het eerste filiaal is welke is geopend en vlakbij het hoofdkantoor is gelegen. Als filiaal manager bieden wij jou een uitdagende functie aan. Eén van deze uitdagingen is het bewerkstelligen van groei van jouw vestigingen en dus ook binnen jouw team. Daarnaast zie jij kansen op het gebied van klant- & marktuitbreiding. Als filiaal manager geef jij leiding aan dit TEAM, wordt je onderdeel van het MT van de regio en rapporteer je aan de regiomanager. Plezier, samen en resultaatgerichtheid zijn kernwoorden in deze TEAMS. De lijnen zijn kort en door veel met jouw collega filiaalmanagers te sparren en te schakelen blijf je van elkaar leren en haal je het beste uit jezelf en het TEAM!

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s in 18 landen is Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie. Op alle 750 filialen werken collega’s op een hechte manier samen. We denken in oplossingen, nemen initiatief en gaan altijd voor de beste kwaliteit.

En jij? Jij maakt onderdeel uit van het team Zuid waarin jij samenwerkt met jouw collega filiaal managers. Je rapporteert in deze rol aan de areamanager.Stuk voor stuk harde werkers die je het best kan beschrijven als aanpakkers. Hard werken is hier ook hard lachen. Zelfs buiten werktijd wordt nogal eens met elkaar afgesproken. Een hechte familie die voor elkaar klaarstaat.

“Alleen ben je sneller, samen kom je verder”


Jouw profiel

Stressbestendig en technisch onderlegd, dit ben jij ten voeten uit, verder heb jij;

  • HBO werk- en/of denkniveau;
  • Leidinggevende en commerciële ervaring, indien jij deze ervaring hebt opgedaan binnen een bouw gerelateerde branche, de technische- en / of verhuur branche is dit een pré;
  • Een gedreven instelling, van nature ben jij een verbinder en heb jij geen moeite met het nemen van beslissingen;
  • Communicatieve vaardigheden; je schakelt makkelijk tussen verschillende lagen binnen onze organisatie en bij de klant, verder stuur jij jouw team makkelijk bij en vanuit jouw coachende vaardigheden haal jij het beste in hen naar boven;
  • Een hands- on mentaliteit en ben jij fulltime beschikbaar.


Wat wij jou bieden

Als je bij ons komt werken als filiaal manager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
  • Reiskostenvergoeding voor het woon-werk verkeer naar Sittard;
  • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen;
  • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren

Is deze vacature van filiaal manager voor onze filialen te Sittard & Echt in een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op

+31 6 41105212

. Hoor ik snel wat van je?