Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: ERP Applicatiespecialist

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wat ga je doen?

Als ERP Applicatiespecialist ben je de kennishouder van ons verhuur ERP pakket (Insphire). Vanuit projecten komen verander/aanpassingsverzoeken. Met jouw kennis en kunde ga je op zoek naar een goede bijpassende oplossing binnen het ERP pakket. Waarbij het ERP pakket bestaat uit een desktop versie en een mobiele versie. Je werkt samen met diverse aanvragers uit de verschillende bedrijfsonderdelen en met onze eigen IT project managers (ook werkzaam in Sittard). We staan in continu contact met onze leverancier en werken samen om diverse extra functionaliteiten ontwikkeld en geïmplementeerd te krijgen.

Verder houd je je dagelijks bezig met oa. het vergaren van requirements ten aanzien van de ERP functionaliteiten. Ook het schrijven van change requests tav het ERP pakket en het testen van bestaande en nieuwe functionaliteiten zitten in jouw portefeuille. Jij werkt als ERP Applicatiespecdialist mee aan de implementatie van nieuwe software functionaliteiten en/of veranderingen aan bestaande software (projectmatig). Dit alles doe je vanuit Sittard voor de gehele Boels organisatie.
De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende rollen. Je maakt onderdeel uit van het IT development team en daarbinnen in het team van applicatie specialisten (3 FTE), je rapporteert aan de Manager IT development. In dit team ligt de nadruk op het verder automatiseren en digitaliseren van de organisatie, voor zowel de verhuur business units als ook de ondersteunende afdelingen.

Jouw profiel

Analytisch, projectmatig sterk en communicatief vaardig: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als ERP Applicatiespecialist de beste te worden bij Boels, heb je:

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding
  • Je hebt minimaal 5 jaar ERP-implementatie consultancy ervaring (bijv Exact, Navision, Unit4, Dynamics, etc.)
  • Basiskennis SQL, Crystal reports, IIS zijn een pré
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pré).


Wat we bieden

Als je ons komt versterken als ERP Applicatiespecialist, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past
  • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
  • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor
  • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren!

Is deze vacature van ERP Applicatiespecialist in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op +31 6 28757591. Hoor ik snel wat van je?