Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Elektromonteur

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Boels Pitstop

Boels Portable Kitchens in Sittard is dé specialist in het leveren van mobiele keukens binnen Europa. Wij leveren mobiele keukens, koelunits en keukenapparatuur op locatie bij onze klanten. Of de klant een productiekeuken nodig heeft voor een week, een vaatwasser voor een maand of een tijdelijke complete keuken voor een aantal jaren; bij Boels Portable Kitchens zitten zij goed. Voor nagenoeg iedere situatie heeft Boels Portable Kitchens een professionele oplossing. Als elektromonteur kun jij deel uit gaan maken van ons enthousiaste team te Sittard! Als elektro monteur in Sittard ben jij, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor meerdere opdrachten. Denk hierbij aan het testen en onderhouden van professionele keukenapparatuur. Denk hierbij aan merken als Rational, Meiko, Hobart en Gramm. Uiteraard willen wij ons product netjes en secuur afleveren en ook jij hebt jouw focus op het afleveren van kwaliteit. Heb je dit nog niet volledig onder de knie? Geen probleem, als jij de motivatie hebt om te leren zorgen wij ervoor dat jij jouw vakinhoudelijke kennis verder gaat uitbreiden!

Onze klanten zijn gevestigd in binnen- & buitenland. Om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos loopt op locatie, bereiden wij eerst alles voor in onze werkplaats te Sittard. Samen met jouw collega’s ben jij hiervoor verantwoordelijk.

Als elektro monteur in Sittard ga jij deel uitmaken van het team van Boels Portable Kitchens, jouw collega’s zijn zeer betrokken en staan te trappelen om jou alle ins & outs aan te leren. Naast het feit dat wij jou opleidingen en training on-the-job kunnen bieden zijn er ook mogelijkheden om intern verder door te groeien. Klinkt toch als een leuke uitdaging?

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op!

Het oranje team en jij

Gemotiveerd en kennis van professionele keukenapparatuur: jij bent én kan het en dus pas je binnen ons oranje team in Sittard. Om daarnaast ook als elektromonteur de beste te worden bij Boels, heb je:

  • Een technische achtergrond;
  • Ervaring in het onderhouden van professionele apparatuur;
  • Een positieve en gemotiveerde instelling.

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als elektro monteur in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 3.153,- (altijd open en bespreekbaar voor de juiste kandidaat),- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
  • Een aantrekkelijke bonusregeling
  • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
  • Reiskostenvergoeding richting Sittard
  • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!

Is deze vacature van montagemedewerker bij de afdeling Portable Kitchens in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Paul en ik geef graag antwoord via WhatsApp op +31 6 13388109Hoor ik snel wat van je?