Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Customer Integration Specialist

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Boels Pitstop

Als Customer Integration Specialist vorm je de schakel tussen onze grote klanten, sales en IT.. In deze setting is de Customer Integration Specialist verantwoordelijk voor de toegevoegde waarde door IT (integratie). Hierbij ben je het directe aanspreekpunt voor de klant en maak je de vertaling naar een functionele/technische oplossing. Voor de realisatie van deze oplossingen werk je met een externe partij of met ontwikkelaars binnen je team. Tevens doe jij het verwachtingsmanagement met alle betrokkenen. Je bent de adviseur voor de key accountmanagers en klanten met betrekking tot integratiemogelijkheden. Ook ben je constant bezig met het pro-actief verbeteren en standaardiseren van het rent to pay proces met als hoofddoelen: efficiency (lagere kosten voor Boels en de klant) en onderscheidend vermogen creëren hiermee. Dit laatste doe je ook weer in samenwerking met de key accountmanagers die door het hele land zitten en dit kunnen verkopen aan onze klanten. In deze rol bestaat er veel vrijheid om je commerciële- en technische ideeën om te zetten naar de praktijk.


De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende rollen. Je rapporteert aan het Head of IT Business Innovation.

Het oranje team en jij

Communicatief sterk, analytisch en commercieel ingesteld: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Customer Integration Specialist de beste te worden bij Boels, heb je:

  • Afgeronde HBO / WO opleiding, bij voorkeur een technische richting
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Ervaring met IT projecten, bij voorkeur in de rol van business analist of project manager
  • Ervaring met het procure to pay (p2p) proces is een pré
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Hierbij is het uiterst belangrijk om technische zaken duidelijk te kunnen vertalen naar verschillende doelgroepen

Je krijgt een heleBoels

Als je ons komt versterken als Customer Integration Specialist , dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.709,- en € 5.298,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
  • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
  • Reiskostenvergoeding richting Sittard
  • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!

Is deze vacature van Customer Integration Specialist in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op +31 6 28757591 of via mail: marielle.boer @boels.nl Hoor ik snel wat van je?