Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Corporate Recruiter

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Heb jij oprechte interesse in de kandidaat? En wil jij je steentje bijdragen aan de groei van onze succesvolle organisatie? Dan is deze functie waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels Pitstop

Binnen ons bedrijf ben je als recruiter in Sittard verantwoordelijk voor het gehele werving en selectieproces binnen Nederland. Je zoekt actief naar de beste mensen die passen binnen onze sterk groeiende en snel veranderende organisatie. Hoe je dit doet bepaal je grotendeels zelf, je bouwt je eigen netwerk en je zoek naar creatieve oplossingen om onze doelgroep te bereiken. Jij bent degene die verantwoordelijk is voor het gehele proces van het moment dat de vacature ontstaat tot aan het moment dat het contract wordt verstuurd. Als recruiter in Sittard zijn jouw taken zeer gevarieerd. Je zet namelijk zelf een wervingsplan op en schrijft daarbij wervende vacatureteksten (SEO-proof) en start indien nodig een online campagne, je benadert en selecteert kandidaten, je bent het eerste aanspreekpunt voor de hiringmanager en de kandidaat en denk je mee aan verbetervoorstellen voor ons recruitmentproces.

Wat zegt jouw toekomstige collega Doug jr. over deze functie:

Je bent verantwoordelijk voor het hele proces tot aan het aanbod en hierbij krijg je veel vrijheid om je werk op jouw manier uit te voeren. Ik vind het dan ook geweldig om iedere dag de stakeholders te informeren over de actuele arbeidsmarkt en onze sollicitanten te begeleiden naar hun nieuwe uitdaging. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden is er ook genoeg ruimte om te werken aan projecten zoals campusrecruitment, employerbranding, refferalrecruitment en de optimalisatie van recruitmentprocessen en tools. Kortom, veel afwisseling!

Het oranje team

Je gaat in Sittard aan de slag binnen een team van ongeveer 12 recruitmentspecialisten verdeeld over 3 landen en hebben de focus op werving en selectie binnen Nederland, Duitsland, België, UK, Oostenrijk en Polen. In de overige landen wordt dit proces opgepakt door de HR-Partner. Jij komt in een team te werken waar ze houden van hard werken, maar waar humor zeker niet vergeten wordt. Meer weten? Check hier ons verhaal

Kom bij de Boels-familie

Stressbestendig en service gericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als recruiter de beste te worden, heb je:

  • Een afgeronde HBO opleiding Human Resources of gelijkwaardig
  • Minimaal 2 jaar ervaring als recruiter, bij voorkeur in een internationale organisatie
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; Duits is een pré
  • Ervaring als netwerker en weet je hoe je het juiste talent proactief kunt vinden en benaderen
  • Van nature in je zitten om kandidaten te verrassen om hen zo en een geweldige recruitment ervaring te geven, ook als ze niet zijn aangenomen

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.440,- en € 3.486,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur)
  • 25 tot 28 verlofdagen per jaar
  • Woon-werk regeling richting Sittard
  • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen
Boelseye!

Is deze vacature van recruiter in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw cv én motivatie waarom jij zo goed bij Boels past. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op +31 6 41105212. Hoor ik snel wat van je?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst!