Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Commercieel administratief medewerker

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ik neem je graag mee door deze vacature van Commercieel Administratief Medewerker bij Boels in Sittard! Ben jij iemand die graag klanten te woord staat en offertes uitbrengt? Ben jij iemand die de Duitse taal vloeiend beheerst of zelfs als moedertaal hebt? En ben jij ook nog eens commercieel ingesteld en stressbestendig? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop

Als Commercieel Administratief Medewerker kom jij te werk op de afdeling Unitverhuur in Sittard. Bij Unitverhuur leveren wij op maat gemaakte oplossingen voor opdrachtgevers in heel Nederland binnen, onder andere, de bouw & installatie, industrie, events, onderwijs en zorg. Met onze modulaire units is geen huisvestingsvraagstuk ons te moeilijk en voorzien wij elke opdrachtgever van een passende tijdelijke oplossing. Snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk zijn hierin de belangrijkste speerpunten om voor units van Boels te kiezen. Zo voorzien wij onze klanten binnen “no time” van flexibele kantoorruimten, schaftruimten, omkleedruimten, vergaderruimten, doucheruimtes en sanitair ruimten inclusief alle benodigde inventaris die daarbij horen. Boels is een A- merk, onze units zijn van hoogwaardige kwaliteit.
Geen dag is hetzelfde als Commercieel Administratief Medewerker in Sittard. Samen met één van de accountmanagers ben jij verantwoordelijk voor jouw rayon in Duitsland. ’s Morgens ga jij na welke klantvragen er per email zijn binnengekomen en maak jij aan de hand van de gevraagde informatie offertes op. Indien er zaken onduidelijk zijn neem jij telefonisch contact op met de klant voor verheldering en met als doel een sluitende aanbieding te maken. Indien nodig laat jij een tekening maken door jouw collega en als de offerte compleet is verstuur jij deze naar de klant. Natuurlijk ben jij ook verantwoordelijk voor de opvolging en neem jij opnieuw contact op met de klant om eventuele vragen of onduidelijkheden weg te nemen. Wat gaaf als de offerte definitief is en jij ervoor kan zorgen dat het benodigde materiaal ook uitgeleverd wordt!

Binnen deze functie heb jij veel telefonisch contact met klanten, jouw collega accountmanagers en collega’s op onze depots in Duitsland. Verder verwerk jij alles in ons interne administratieve systeem. Dit alles in samenwerking met collega’s die, net als jij, gespitst zijn op het rondmaken van de deal!

Het oranje team

Je komt in Sittard te werken binnen een team van ongeveer 20 collega’s! Het is een gevarieerd team dat bestaat uit Commercieel Administratief Medewerkers en accountmanagers die, samen met jou, verantwoordelijk zijn voor de klanten in Duitsland. Jij komt in een team te werken waar ze houden van hard werken, maar waar humor zeker niet vergeten wordt. Meer weten? Check hier

ons verhaalKom bij de Boels-familie

Stressbestendig en service gericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als Commercieel Administratief Medewerker de beste te worden, heb je:

 • MBO werk- en/of denkniveau;
 • 1 - 3 jaar relevante ervaring binnen een soortgelijke functie;
 • Ervaring met MS Office;
 • Communicatieve vaardigheden en is administratie geen probleem voor jou ;
 • Kennis van de Engelse taal is een must;
 • Een vloeiende beheersing van de Duitse taal, dit is een eis voor deze functie.


Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als Commercieel Administratief Medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie;
 • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen;
 • Woon-werk regeling richting Sittard;
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen.


Boelseye!

Is deze vacature van Commercieel Administratief Medewerker in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met Paul, telefonisch of via Whatsapp op

+31 6 11388109

Hoor ik snel wat van je?