Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Chauffeur

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Ik neem je even mee in een dag van een chauffeur bij Boels in Sittard. In de ochtend begin je om 07.00 uur en de transport planning ligt gelukkig al klaar. Samen met je collega’s laad jij alle materialen in de busjes en je neemt je koffie mee omdat je de goederen bij de klant gaat leveren. Je bent onderweg en komt helaas vast te staan in een file (typisch!!!). Doordat je weet hoe belangrijk het is om op tijd te bezorgen, bel je je collega op het filiaal zodat deze het kan doorgeven aan de klant. Eenmaal daar aangekomen, komt er een ongeduldige aannemer naar je toe. Als chauffeur weet je als geen ander hoe je hier mee om moet gaan en weet jij de aannemer zo ver te krijgen, dat hij ook begrip heeft voor jouw situatie. Zo kun jij snel lossen en weer door naar de volgende klus. Als je bij het project bent, adviseer je over het gebruik van de machine, controleer je zorgvuldig de technische staat en zorg je voor een juiste administratieve afhandeling. Je oog voor detail is dan echt belangrijk.

Aan het einde van de huurperiode haalt je al het materiaal bij de klant op en breng je het terug naar het filiaal. Zo kunnen de monteurs het schoonmaken en controleren, zodat we de volgende klant weer blij kunnen maken!

Het kan soms zwaar fysiek werk zijn. Maar dit is wat je graag doet. Je handen uit je mouwen steken en werken als één team! Soms hebben je collega's aan de balie hulp nodig. Je springt bij en helpt ze, zonder twee keer na te denken.

Voor deze functie geldt dat je iedere dag rond een uurtje of 4 klaar bent (er zijn natuurlijk uitzonderingen). Dit betekent dat je veel tijd hebt om bij je gezin te zijn, lekker te sporten of om met vrienden rond te hangen. Klinkt goed toch?

Het filiaal in Sittard is gespecialiseerd in Klimaat, hekwerk en dakrandbeveiliging en is gekoppeld met het filiaal in Echt. Deze vestiging ligt op Dr. Nolenslaan aan de noordkant van Sittard.

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team en jij

Het team waarin jij komt te werken in Sittard heeftéén andere chauffeur en samen vormen jullie het 'dream team'. Jullie staan een uitdaging niet in de weg. Alles is bespreekpaar en we doen het graag samen! Al je collega's bieden hun eigen individuele kwaliteiten (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig. Ze gaan met elkaar om en eten graag patat op vrijdag.

‘Resultaat gedreven met een grote commerciële drive.’ ‘Een technische interesse’: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als chauffeur in Sittard de beste te worden, heb je:

 • 1 -3 jaar relevante rijervaring hebt als chauffeur
 • Een rijbewijs BE
 • Open en leergierig met een hands- on mentaliteit
 • Een beschikbaarheid van 32 of 40 uren per week (4 or 5 dagen)
 • Woont in de buurt van Echt of Sittard

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als chauffeur in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.750,- en € 2.600,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!

Is deze vacature van chauffeur in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639 111 121. Hoor ik snel wat van je?