Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Areamonteur

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ik neem je graag mee door deze vacature van monteur bij Boels in Sittard! Vind jij het interessant om storingen op te lossen aan onze machines rond Limburg? En ben jij ook nog eens communicatief en klantgericht? Dan is deze vacature geschikt voor jou!

Boels Pitstop

Als areamonteur vanuit onze vestiging in Sittard is geen dag hetzelfde. Vanuit huis ga jij al vroeg op pad naar onze klanten om hen te helpen met problemen waar zij tegenaan lopen. Zo kan het gebeuren dat een machine niet helemaal naar behoren werkt en aan jou de taak om ervoor te zorgen dat deze storing snel en accuraat wordt opgelost zodat de klant, naar volle tevredenheid, verder kan met de klus waar hij mee bezig is.

Omdat jij actief bent in de gehele regio komt jij ook regelmatig over de vloer bij onze Boels filialen die hier gevestigd zijn. Hier heb jij contact met onze (assistent) filiaalmanagers en verkopers om te bepalen waar jouw hulp, als monteur, nodig is. Omdat jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden is dit voor jou geen probleem. Vanuit jouw klant- & servicegerichte instelling sta jij dan ook te springen om de volgende storing op te lossen.

Als monteur kom je met verschillende machines in aanraking. Denk aan hoogwerkers, maar ook met diverse grondverzetmachines. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het voeren van onderhoud, reparaties, keuringen en constructiewerk.

Kortom; een veelzijdige baan als monteur in een prachtige regio waar jij in aanraking komt met grote én kleine machines! De ene dag repareer je machines in Heerlen, Hoensbroek en Maastricht en de volgende dag reis je af naar Roermond, Geleen en Weert. Onze klanten zitten zeer verspreid, dus kom jij uit de provincie Limburg? Zeker reageren!

Het oranje team

Je komt te werken in Sittard binnen een team dat bestaat uit veel enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Denk hierbij aan transport, technische dienst, planning en terreinmedewerkers. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Jouw collega’s vinden hun baan hartstikke leuk. Daarnaast kom je ook veelvuldig in aanraking met collega’s van de andere vestigingen in Limburg. Klinkt gezellig toch! Meer weten? Check hier ons verhaal

Kom bij de Boels-familie

Technisch ingesteld en communicatief: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als areamonteur de beste te worden, heb je:

  • Een relevante MBO opleiding niveau 4 afgerond richting techniek (elektro of voertuigentechniek);
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke of vergelijkbare rol;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal ;
  • Kwaliteit hoog in het vaandel staan;
  • Omdat jij met een servicebus rijdt is een rijbewijs B vereist voor deze functie.

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat past bij jou en de functie
  • 25 verlofdagen per jaar
  • Je mag de service bus meenemen naar huis en om richting Sittard te komen
  • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen
Boelseye!

Is deze vacature van monteur in Sittard een schot in de roos? Upload nu je CV. Toch nog een specifieke vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op +31 6 39111121. Hoor ik snel wat van je?