Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Applicatiebeheerder Salesforce

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Boels Pitstop

Als Applicatiebeheerder Salesforce kom je te werken op ons hoofdkantoor in Sittard. Jij bent de kennishouder van ons CRM pakket (Salesforce). Vanuit onze salesafdelingen komen verander / aanpassingsverzoeken. Met jouw expertise ga je op zoek naar een goede bijpassende oplossing binnen het CRM pakket. Waarbij het CRM pakket bestaat uit een desktop versie en een mobiele versie. Je werkt als Applicaitiebeheerder samen met diverse aanvragers uit de verschillende bedrijfsonderdelen en met onze eigen IT project managers (ook werkzaam in Sittard). We staan in continu contact met onze leverancier en werken samen om diverse extra functionaliteiten te ontwikkelen en implementeren.

Verder houd je je dagelijks bezig met het in kaart brengen van business requirements ten aanzien van de CRM functionaliteiten. Jij bent constant op zoek naar de juiste inrichting binnen het CRM-pakket op basis van de vraag vanuit de business. Die oplossingen zoek je zowel in de CRM applicatie als in de mobiele applicatie. Daarnaast zoek jij als Applicatiebeheerder naar oplossingen om processen meer LEAN te maken. Je schrijft change requests t.a.v. het CRM pakket en test bestaande en nieuwe functionaliteiten. En last but not least geef je gevraagd en ongevraagd advies om onze Salesforce applicatie steeds verder te verbeteren. Hiervoor houd jij je continu op de hoogte van de laatste updates en ontwikkelingen.

Het oranje team

Je komt te werken in Sittard binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Je maakt onderdeel uit van het IT development team en je rapporteert aan de Manager IT. In dit team ligt de nadruk op het beheren van de applicaties die Boels in gebruik heeft, voor zowel de verhuur business units als ook de ondersteunende afdelingen. Het team bestaat uit ongeveer 16 personen die samen werken maar het ook leuk vinden om af en toe een wandeling samen te maken in de pauze en even te kletsen over het weekend bij de koffieautomaat. Klinkt gezellig toch!

Kom bij de Boels-familie

Projectmatig sterk en communicatief vaardig: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Applicatiebeheerder de beste te worden bij Boels, heb je:

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding
  • Je hebt minimaal 5 jaar in functioneel Salesforce applicatiebeheer
  • Basis SQL kennis is een pre
  • Kennis van Crystal reports is een pre
  • Basis kennis van IIS is een pre
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal (Duits is een sterke pré).

Je krijgt een heleBoels

Als je ons komt versterken als Applicatiebeheerder, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat past bij jou en de functie
  • 25 verlofdagen per jaar
  • Woon-werk regeling richting Sittard
  • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen.
Boelseye!

Is deze vacature van Applicatiebeheerder in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw cv en motivatie.

Toch nog een vraag? Neem contact op met Marielle Boer via WhatsApp op +31 6 28757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl Hoor ik snel wat van je?