Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Allround Klantadviseur

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wat ga je doen

Dagelijks ontvangen wij verschillende klantverzoeken voor zowel particuliere als zakelijke klanten middels verschillende kanalen. In deze rol bieden wij jou een mooie afwisseling gedurende de werkdag. Onze klanten benaderen ons met duidelijke huurbehoeftes, we zijn dan ook niet het typische ‘call center’ waar je alleen maar klachten afhandelt. Integendeel zelfs! Het ene moment ben je lekker bezig op de chat waar je van A tot Z alles regelt voor onze klanten. Het andere moment heb je een maildienst of beantwoord je een aantal telefoontjes. Geen zorgen, wij plannen dit gestructureerd voor je in zodat je niet telkens hoeft te switchen.

Je hebt contact met grote bouwbedrijven maar ook particuliere klanten. Je geeft advies over de producten, je verstuurt offertes en reserveringen en plaatst de kwaliteit altijd voorop. Wij vinden het belangrijk dat jij jouw eigen creativiteit kwijt kan in het klantcontact en als je het even niet zeker weet raadpleeg je een collega. We vinden het heel fijn als je op geschrift ook goed uit de (oranje) verf komt.

Dit doe je niet allemaal alleen. We maken juist gebruik van elkaars kwaliteiten en mogelijkheden. Je hebt intensief contact met collega's binnen en buiten de organisatie, zoals (key) accountmanagers, collega's in de filialen, areamanagers en noem maar op. Communicatie is één van je kwaliteiten, met jouw charmes en vlotte babbel ontvangen onze klanten het juiste product binnen het juiste tijdsbestek.

De Boels-familie

Met ruim 7000 collega's, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa's leiders in machine en gereedschapsverhuur. We zijn proactief en toegewijd want we willen de beste resultaten behalen. We zijn echte teamplayers en delen onze ideeën met elkaar.

Binnen het CCC maak je deel uit van 1 van de 5 teams waar je de juiste handvaten krijgt aangereikt. Zo ontvang je een training waarbij je helemaal wordt klaargestoomd om aan de slag te gaan. Zoals al eerder aangegeven vinden we kwaliteit belangrijk dus verzorgen we ook voldoende evaluatiemomenten om elkaar uit te blijven dagen en elkaar te ontwikkelen.

Stilstaan is niet ons ding, er zijn dan ook veel doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. De stip aan de horizon kan wel eens verschuiven, maar dat is geen probleem. Al doende leren we veel van elkaar en blijven we onze service verbeteren.

Jouw profiel

  • Minimaal Mbo werk-en-denkniveau
  • Minstens 1 jaar ervaring met commercie, klantenservice of administratieve werkzaamheden
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal en Engelse taal.
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar
  • Goede beheersing van een vreemde taal is een pré

We werken tussen 08.00 en 17.00 uur, van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdagen wordt er gerouleerd en heb je sporadisch een dienst van 08.00 tot 12.30 uur die je thuis kan uitvoeren. Na verloop van tijd vertrouwen we je ook een storingsdienst toe.

Wat we bieden

  • Een salaris tussen de € 2.034,- en € 2.905,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
  • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
  • Bonusregeling bovenop je salaris
  • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en huren met forse personeelskorting!

Solliciteren!

Is deze vacature van Allround Klantadviseur in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Stephan van Lamoen en ik geef graag antwoord via +31 6 29604384 of stephan.vanlamoen@boels.nl