Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Administrative Medewerker

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Vind je het leuk om bestellingen te plannen en te organiseren? Hou je ervan contacten te leggen met zowel interne als externe contacten? Klinkt goed? Dan is deze administratieve medewerker vacature in Sittard waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels Pitstop

Als administratieve medewerker in Sittard bij de businessunit Sanitation ben je het aanspreekpunt voor klanten, opdrachtgevers en chauffeurs. In deze functie sta jij klanten te woord, geef jij hen advies over het gebruik van onze productgroep en verzorg jij de complete administratieve afhandeling van het verhuurproces en aanvullende randzaken. Je schakelt in deze functie veelal met depots en de uitvoerende chauffeur onderweg.

De core business van de afdeling is het verlenen van service aan tijdelijke mobiele sanitaire voorzieningen. Als administratieve medewerker, denk jij actief na over het nastreven van een efficiënte werkomgeving en ondersteund elke collega op het kantoor in Sittard. Dit met de klant en eindgebruiker centraal gesteld.

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin je komt te werken bestaat uit 8-10 collega’s. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Zo hebben wij binnen onze businessunit coördinatoren, planners en administratieve medewerkers werken. Binnen onze businessunit werk jij actief samen met jouw collega’s. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Het oranje team & jij

‘Zelfstandig werken en prioriteiten stellen’: jij kan het en dus pas jij binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als administratieve medewerker de beste te worden, heb je:

  • Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels
  • MBO werk en denkniveau met, aantoonbare administratieve ervaring
  • Kennis van SAP, Word en Excel
  • Zelfstandige en structurele werkhouding
  • Fulltime beschikbaar

Je krijgt een heleBoels

Als je ons komt versterken als administratieve medewerker in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €1833,- en €2618,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
  • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
  • Reiskostenvergoeding richting Sittard
  • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!

Is deze vacature van administratieve medewerker in Sittardeen schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp/SMS op +31 6 39111121. Hoor ik snel wat van je?