Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Administratief Medewerker Inventory

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wat ga je doen?

Jij zorgt dat onze klanten en jouw collega’s happy zijn. Hoe dan? Want door jouw werk is de voorraad netjes op orde en staat alles waar het moet staan. En dit is een belangrijke taak. Op deze manier ontvangen onze klanten in heel Europa een huurovereenkomst die overzichtelijk en 100% juist is!

Je bent dan ook een pietje precies. Nauwkeurig vul jij alle gegevens van de artikelen in ons systeem in en controleer jij regelmatig of alles nog tip top in orde is. Ten slotte voer jij rapportages uit en analyseer je de resultaten. Meteen valt jou op als iets beter kan en ga je met een verbetervoorstel naar je manager.


De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 9 enthousiaste collega’s. Het is een dynamisch team met uiteenlopende specialisaties verdeeld over meerdere vakgebieden. Het team maakt onderdeel uit van een afdeling die er voor zorg draagt dat een zo hoog mogelijke beschikbaarheid van onze verhuurvloot aanwezig is en integraties vlekkeloos verlopen. Nauwe samenwerking met de andere teams binnen de afdeling behoort tot de dagelijkse werkzaamheden.

Jouw profiel

Nauwkeurig, analytisch, communicatief, kritisch en proactief: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Administratief Medewerker Inventory de beste te worden bij Boels, heb je:

  • MBO werk- & denkniveau;
  • Uitstekende kennis van Excel, dit is vereist voor deze functie;
  • Uitstekende communicatieve & schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels waarbij het een sterke pré is als jij de Duitse taal beheerst;
  • Een punctuele instelling, oog voor detail en ben jij van nature een nieuwsgierig ingesteld persoon;

Wat we bieden

Als je ons komt versterken als Administratief Medewerker Inventory, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 2.905,- bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
  • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
  • Reiskostenvergoeding richting Sittard
  • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Solliciteren!

Is deze vacature van Administratief Medewerker Inventory in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Reageer dan via recruitment@boels.com. Hoor is snel wat van je?