Werken in de regio Sittard-Geleen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Administratief Medewerker HR

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ik neem je graag mee door deze functie van Administratief Medewerker HR op ons hoofdkantoor in Sittard. Ben jij iemand die zich staande houdt in een hectische werkomgeving? Ben jij iemand die denkt in oplossingen en meedenkt met Boels? En heb jij ook nog eens kennis van de recente wet- & regelgeving op het gebied van HR? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels Pitstop

Als Administratief Medewerker HR binnen het HR Team van Boels in Sittard heb jij een zeer dynamische en afwisselende functie. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor vragen die vanuit de organisatie binnen komen. Dit betekent dat jij jouw collega’s per telefoon, email of ons interne ticketsysteem te woord staat. Omdat jij ondersteunend bent aan het HR management team zijn alle vragen die jij krijgt HR gerelateerd en het is aan jou om met creatieve oplossingen te komen om jouw collega’s te helpen. Op momenten is het erg hectisch en dus zal jij prioriteiten moeten kunnen stellen, op andere dagen is het rustiger waardoor jij je kunt bezig houden met administratieve afhandelingen, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan in- & uit dienst meldingen en het verwerken van wijzigingen. Hiermee ben jij mede verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van onze medewerker data, dit gebeurt uiteraard allemaal digitaal.

Vanaf jouw werkplek in Sittard ondersteun jij het HR management met administratieve processen, maar ook met procesverbeteringen, systeemondersteuning, analyses en reporting. Als Administratief Medewerker HR ben je verantwoordelijk voor de optimale ondersteuning van alle HR activiteiten op het gebied van de in-, door- en uitstroom van medewerkers. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor operationele HR vragen vanuit managers en medewerkers en jij schakelt dus met gemak tussen alle lagen van de organisatie.

Jouw toekomstige collega Anne zegt het volgende over de rol: Het begint en eindigt met het HR Servicecenter. Elke afdeling heeft 'ons' nodig om processen door te zetten/mensen aan te nemen en mensen uit dienst te melden. Elke dag is echt anders in deze internationale omgeving. Je moet administratief sterk zijn in deze rol maar ook zeker van aanpakken weten, dingen uit kunnen zoeken en grenzen/prioriteiten kunnen stellen. Oh ja, en we hebben een heel leuk team!

Het oranje team

Het team van HR Shared Services bestaat uit 16 collega’s. Jij zal onderdeel gaan uitmaken van het 1e lijns team bestaande uit, met jou erbij, 6 personen. Samen met jouw andere (meertalige) collega’s, ben jij verantwoordelijk voor de 1e lijns vragen en problemen. Omdat jullie land overkoepelend werken, werk jij in een dynamische én internationale omgeving waar meerdere talen worden gesproken. Uiteraard wordt er hard gewerkt, maar naast hard werken is er ook tijd voor fun en sluit jij natuurlijk ook aan bij de teamuitjes!

Kom bij de Boels-familie

"Zelfstandig werken en prioriteiten stellen": jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Administratief Medewerker HR de beste te worden, heb je:

  • Een afgeronde MBO opleiding en een aantal jaar werkervaring binnen HR of een afgeronde HBO opleiding binnen het HR vakgebied en minimaal 1 jaar werkervaring;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal;
  • Een beschikbaarheid van 40 uur per week;
  • Communicatieve, punctuele en doortastende vaardigheden.

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als Administratief Medewerker HR, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat past bij jou en de functie
  • 25 verlofdagen per jaar
  • Woon-werk regeling richting Sittard
  • Flexibele werktijden
  • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
Boelseye!

Is deze vacature van Administratief Medewerker HR in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marielle en ik geef graag antwoord via WhatsApp op +31 6 28757591. Hoor ik snel wat van je?